Zamieszczone przez gazeta.pl
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
NBA w TV?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez AdisEhh..., żeby jeszcze chcieli pokazywać NHL, to by było git.
Zamieszczone przez AdisA tak swoja drogą to NBA nawet, żebym chciał to i tak nie obejrzę bo będzie leciał na PolsatSPORT... :fu:
Komentarz
-
Zamieszczone przez AdisZamieszczone przez bemowiakZamieszczone przez AdisEhh..., żeby jeszcze chcieli pokazywać NHL, to by było git.
Komentarz
-
Ja też bym chciał, aby jakaś telewizja pokazywała NBA. Pamiętam jeszcze za czasów Jordana robiła to chyba telewizja polska. Wstawało się o 1 w nocy i nie spało do 6 rano, aby zobaczyć jak Jordan w siódmym decydującym meczu w finale na kilka sekund przed końcem odbiera piłkę Malone'owi z Utah Jazz i w ostatniej sekundzie rzuca decydujące punkty. To były emocje. Teraz w Polsce zainteresowanie NBA jakby mniejsze, ale po ostatnich sukcesach Polaków napewno by się zwiększyło. Jestem jak najbardziej za.Legia
wszystko co mamy to te trybuny szare...
Komentarz
-
Zamieszczone przez zajączekaby zobaczyć jak Jordan w siódmym decydującym meczu w finale na kilka sekund przed końcem odbiera piłkę Malone'owi z Utah Jazz i w ostatniej sekundzie rzuca decydujące punkty.
To były emocje. Teraz w Polsce zainteresowanie NBA jakby mniejsze, ale po ostatnich sukcesach Polaków napewno by się zwiększyło. Jestem jak najbardziej za.
Komentarz
-
Zamieszczone przez KrzpacZamieszczone przez zajączekaby zobaczyć jak Jordan w siódmym decydującym meczu w finale na kilka sekund przed końcem odbiera piłkę Malone'owi z Utah Jazz i w ostatniej sekundzie rzuca decydujące punkty.Legia
wszystko co mamy to te trybuny szare...
Komentarz
-
Zamieszczone przez KrzpacZamieszczone przez zajączekaby zobaczyć jak Jordan w siódmym decydującym meczu w finale na kilka sekund przed końcem odbiera piłkę Malone'owi z Utah Jazz i w ostatniej sekundzie rzuca decydujące punkty."Obelgi - to argument tych, którzy nie mają argumentów."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Q_(L)Zamieszczone przez KrzpacZamieszczone przez zajączekaby zobaczyć jak Jordan w siódmym decydującym meczu w finale na kilka sekund przed końcem odbiera piłkę Malone'owi z Utah Jazz i w ostatniej sekundzie rzuca decydujące punkty.
bardzo dobrze
Chicago nigdy nie grało 7 meczy z finałach NBA... raz grali 5 spotkań w finale NBA, a 5 razy 6 meczy...
Komentarz
-
Liga polska w TV ok spox ale by Transpitowano ciekawe mecze Legii , a nie tylko anwil i Ideę ...
bo na Legii w kosza (zwłaszcza w zimę ) kibice odstawiają super pokaz dopingu czasem mawet oprawa jest y0 ,
a NBA to juz powinno byc obowiązkowo wychowałem sie na tym i nie ma nawet wycofali tak zajebiste gazety jak : Pro Basket, magic basketball , fiba basketball , mam wszystkie numery kazdego pisma cały regał mi to zajmuje w domu ale co z tego jak kolekcja sie zakończyła bo był mały popyt w polsce na to ...
Wiadomo ze jak Jordan zdobywał mistrzostwo a Kemp z Paytonem razem grali w Seatle była wielka fala z nba w polsce a Teraz ?! szkoda gadać nawet mało sie poswieca Trybańskiemu a przeciesz kazdy o NBA tak marzy ..
Komentarz
Komentarz