Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
acha i wykurwista była ta babka w "niebieskiej" fryzurze...ta przed walka właściwą MaxyM...........a może ją tak dać do wyborów dziewczyny Legii......................BUAHAHAAHAH
ja tam czuje zajebisty nie dosyat...Kliczko by go dalej pojechał, jak Legiunia Lecha ...było mi kurcze żal Kliczki...zajebisty szacunek dla niego, dawno tak nie machałem łapami przed TV :sędzia winien pozwolić znakautować Lennoxa, bo to wisiało w powietrzu, oprucz luku brwiowego to Kliczko lepiej sie prezentował a mnie ciary przelazły jak mu to oko "naprawiali". Bede sie modlił żeby w rewanżu stało sie zadość uczynienie :>
A tak na marginesie to Darek miał zajebiste komentarze...takie "szczere" i od serca Kilka po prostu mnie rozjebało-pozytywnie ofkors
walke oglądałem w Su(L)ejówku - SULEJÓWEK ZAWSZE Z LEGIĄ!!!
kanar mi przysolił "kredytowego" za brak ważnej legitki, jednak spoko bo wystarczy że xero legitki wyśle, i gitara.
ZŁODZIEJE!!! kanty w boksie są coraz większe.jak oko miał rozjebane w 2 czy 3 rundzie i przez kilka następnych widział to było dobrze ale jak już po 6 Lewis się źle czuł to trzeba było stwierdzić że jednak Kliczko nie widzi.
WHITE POWER
b.mi się podobała scena gdzie Lewis przewrócił Kliczkę sieknął go przez łeb dostał kopa a później pomógł mu wstać a niemiec w studiu no jak dżentelmen!
Niestety Kliczko przegrał.... ( byłem za nim. A co do walki to nieoglądałem jej bo to była nieprzespana noc ,a na dziś mam jedną zaplanowaną (jade pociągiem nad morze
'8 Ładną mu tą dziurke nad okem zrobił Kliczko przegrał na własne życzenie w 2 rundzie Lenox tak był oszołomiony że niewiedział co się dzieje o on niemiał siły go znokałtować co to jest za przygotowanie do walki jak w 2 rundzie dyszał ze zmęczenia jak smok :fu:
Zostaw komentarz: