Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Podobal mi sie wywiad przeprowadzony z Lennoxem zaraz po walce , nie odpowiadal na pytania tylko sie strasznie przejal wygladem facjaty Kliczki
"bokser"
'8 Ładną mu tą dziurke nad okem zrobił Kliczko przegrał na własne życzenie w 2 rundzie Lenox tak był oszołomiony że niewiedział co się dzieje o on niemiał siły go znokałtować co to jest za przygotowanie do walki jak w 2 rundzie dyszał ze zmęczenia jak smok :fu:
Niestety Kliczko przegrał.... ( byłem za nim. A co do walki to nieoglądałem jej bo to była nieprzespana noc ,a na dziś mam jedną zaplanowaną (jade pociągiem nad morze
ZŁODZIEJE!!! kanty w boksie są coraz większe.jak oko miał rozjebane w 2 czy 3 rundzie i przez kilka następnych widział to było dobrze ale jak już po 6 Lewis się źle czuł to trzeba było stwierdzić że jednak Kliczko nie widzi.
WHITE POWER
b.mi się podobała scena gdzie Lewis przewrócił Kliczkę sieknął go przez łeb dostał kopa a później pomógł mu wstać a niemiec w studiu no jak dżentelmen!
Komentarz