Zamieszczone przez eLadamo
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Pogoń nie zagra w II lidze :(
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez RaffiStan na godz. 23:00 jest już taki, że być może faktycznie nie trzeba będzie od razu spadać do 4. ligiAle te 800tys to tylko wierzchołek góry lodowej, dochodzi ZUS i inne "duperele"...
ja tam wole Pogon w 4 lidze, tylko zeby grala wrescie na normalnych , zdrowych zasadach. Bez afer, klotni itp !!!
Zostaw komentarz:
-
Stan na godz. 23:00 jest już taki, że być może faktycznie nie trzeba będzie od razu spadać do 4. ligiAle te 800tys to tylko wierzchołek góry lodowej, dochodzi ZUS i inne "duperele"...
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez RaffiEj, a ja się wcale nie martwię (no, może troche, bo zawsze żal drugiej ligi) - ale widzę, że Jurczyk zaczął po spotkaniu z kibicami nagle działać. To jest moim zdaniem dobra wiadomość
Nie ma co reanimować trupa, bo można skończyć w "A" klasie. Popatrzcie, co się dzisiaj dzieje w Lechu Poznań...
Zostaw komentarz:
-
Ej, a ja się wcale nie martwię (no, może troche, bo zawsze żal drugiej ligi) - ale widzę, że Jurczyk zaczął po spotkaniu z kibicami nagle działać. To jest moim zdaniem dobra wiadomość
Nie ma co reanimować trupa, bo można skończyć w "A" klasie. Popatrzcie, co się dzisiaj dzieje w Lechu Poznań...
Zostaw komentarz:
-
To już nie chodzi o Gordona, a o miasto, co to za miasto, co to za kutafony w krawatach tam siedzą. Jak ma być w polskiej piłce dobrze, skoro tak się zachowują urzędnicy. Potem widzisz takiego cymbała w TV, który po przegranym meczu mówi, że polska piłka jest do dupy - nic tylko mu sprzedać plombe i poprawić z buta.
Zostaw komentarz:
-
Pogoń nie zagra w II lidze :(
"Drugoligowa Pogoń należąca do Lesa Gondora nie będzie mogła rozgrywać swoich spotkań na stadionie przy ul. Twardowskiego. Sportowa Spółka Akcyjna otrzyma nakaz opuszczenia obiektu przy ul. Twardowskiego" – oświadczyła wiceprezydent Szczecina Anna Nowak podczas spotkania z kibicami. Decyzję uzasadniono długami, jakie na skutek korzystania ze stadionu ma wobec MOSiR-u SSA Pogoń. Zaległości sięgają 800 tysięcy złotych. Decyzja zarządu miasta oznacza wyrok dla klubu. Zespół ze Szczecina bez stadionu nie otrzyma od PZPN licencji i nie będzie mógł przystąpić do rozgrywek II ligi.
Źródło: Sport
Szoda gadać ,co sie dzieje z takim lubem :fu:Tagi: Brak
Zostaw komentarz: