Wiadomo, że mecz meczowi nierówny, natomiast jak oceniacie szanse Igi w przypadku potencjalnego finału z Sabalenką biorąc pod uwagę to co obie zagrały do tej pory?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Tenis
Zwiń
X
-
Sabalenka nie wydaje się być w najwyższej formie, a takiej potrzebuje, by wygrać z dobrze/bardzo dobrze obecnie dysponowaną Igą.Komentarz
-
Białorusinka nie zachwyca, miała bardzo łatwą drabinkę a i tak nie uniknęła komplikacji, bo wcale jej gładko zwycięstwo np. nad taką Stephens nie przyszło. Według mnie Iga powinna sobie poradzić, ale nie dzielmy skóry na niedźwiedziu, najpierw formalność, bo mając 12-0 w setach z Gauff nie nazwę tego inaczej, a potem trzeba ograć Jabeur jutro."Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."Komentarz
-
Litości, dziewczyna miała rok temu 18 lat. Ranga wydarzenia ja przytłoczyła, poza tym w takim wieku przecież ciągle ostro progresuje i na pewno różnica poziomów jest teraz znacznie mniejsza. Ten wynik może siąść jedynie na mental, poza tym imho nie ma żadnego znaczenia.Komentarz
-
+ Ons po kontuzji, więc też jeszcze to nie jest jej top forma. Natomiast nieważne kto tam po drugiej stronie, ważne żeby Iga je pokonała. Jestem bardzo ciekawy potencjalnej potyczki z Sabalenką. Przyznam, że się trochę nawet obawiam że może być powtórka z Madrytu. Oby nie!Komentarz
-
A Gauff nigdy nie wygra szlema, możliwe że nawet nigdy nie wygra seta z Iga."Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."Komentarz
-
No i Sabalenka do domu, piękna sprawa. Teraz czas na wygraną Igi, jazda!!!
Przy okazji Muchova chyba lekko kontuzjowana, to akurat szkoda przed finałem..."Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."Komentarz
-
"Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."Komentarz
-
Szawar ja też nie wiem, ale zdecydowanie mecz turnieju u kobiet. Ja siedziałem jak na szpilkach, bo od tego meczu sporo zależy, jeśli chodzi o utrzymanie prowadzenia w rankingu przez Igę. Świetny poziom, godny półfinału, mimo że niewielu obstawiało taki skład, bo Muchowa wprawdzie nieraz pokazywała wielki talent i możliwości, no ale zdrowie nie dojeżdżało z biegiem turniejów. Teraz wytrzymała i zbiera tego efekty. Nie wiem co się stało od 5-2 dla Sabalenki. Zesrała się przy serwisie (i nie tylko) koncertowo. Do tego momentu grała jak mistrzyni - mało podwójnych błędów, rozrzucała przeciwniczkę na spokoju. W kluczowych momentach poprzednich setów wzorowo broniła break pointy Karoliny. A na koniec zjazd niesamowity. Trzeba jednak oddać Karolinie, że jest mega walczakiem. Rozegrała mecz życia i odniosła największy sukces w karierze. Brawo!Ostatnio edytowany przez Werten; 152614.Komentarz
Komentarz