Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Tenis

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Wiadomo, że mecz meczowi nierówny, natomiast jak oceniacie szanse Igi w przypadku potencjalnego finału z Sabalenką biorąc pod uwagę to co obie zagrały do tej pory?

Komentarz

• Ja tam po cichu liczę ,że Muchowa sprawi niespodzianke. A jak nie to Iga sobie poradzi
      349meczów*
      71 goli*
      58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez mieron
        Wiadomo, że mecz meczowi nierówny, natomiast jak oceniacie szanse Igi w przypadku potencjalnego finału z Sabalenką biorąc pod uwagę to co obie zagrały do tej pory?
        Iga wygra w dwóch setach.
        Sabalenka nie wydaje się być w najwyższej formie, a takiej potrzebuje, by wygrać z dobrze/bardzo dobrze obecnie dysponowaną Igą.

Komentarz

• Białorusinka nie zachwyca, miała bardzo łatwą drabinkę a i tak nie uniknęła komplikacji, bo wcale jej gładko zwycięstwo np. nad taką Stephens nie przyszło. Według mnie Iga powinna sobie poradzić, ale nie dzielmy skóry na niedźwiedziu, najpierw formalność, bo mając 12-0 w setach z Gauff nie nazwę tego inaczej, a potem trzeba ograć Jabeur jutro.
          "Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."

Komentarz

• Zamieszczone przez Flip
            (...) ale nie dzielmy skóry na niedźwiedziu, (...) trzeba ograć Jabeur jutro.

Komentarz

• Brazylijka nie odpuszcza w tym turnieju. Ciekawe na ile starczy jej sił...
              349meczów*
              71 goli*
              58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

najpierw formalność, bo mając 12-0 w setach z Gauff nie nazwę tego inaczej, a potem trzeba ograć Jabeur jutro.
                Litości, dziewczyna miała rok temu 18 lat. Ranga wydarzenia ja przytłoczyła, poza tym w takim wieku przecież ciągle ostro progresuje i na pewno różnica poziomów jest teraz znacznie mniejsza. Ten wynik może siąść jedynie na mental, poza tym imho nie ma żadnego znaczenia.

Komentarz

• IGA w półfinale wolałem Ons... Haddad Maia to walczak i nie odpuszcza. No nic, może zmęczenie da o sobie znać i będzie łatwiej.
                  Always look on the bright side of life!

Komentarz

• + Ons po kontuzji, więc też jeszcze to nie jest jej top forma. Natomiast nieważne kto tam po drugiej stronie, ważne żeby Iga je pokonała. Jestem bardzo ciekawy potencjalnej potyczki z Sabalenką. Przyznam, że się trochę nawet obawiam że może być powtórka z Madrytu. Oby nie!

Komentarz

• Zamieszczone przez Majkisek

Litości, dziewczyna miała rok temu 18 lat. Ranga wydarzenia ja przytłoczyła, poza tym w takim wieku przecież ciągle ostro progresuje i na pewno różnica poziomów jest teraz znacznie mniejsza. Ten wynik może siąść jedynie na mental, poza tym imho nie ma żadnego znaczenia.
                      No od 3 lat słyszę jaki to postęp zrobi Gauff, przecież ona ma tylko 16,17,18 a teraz 19 lat. Bzdury, ona nic się nie poprawia i ma po prostu olbrzymie braki techniczne szczególnie z forehandu. Oglądam jej wiele meczów i ona nie progresuje specjalnie. Dzisiaj ugrała 6 gemów, bo Iga w pierwszym secie zagrała po prostu słabo i niedokładnie.

A Gauff nigdy nie wygra szlema, możliwe że nawet nigdy nie wygra seta z Iga.
                      "Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."

Komentarz

• No i Sabalenka do domu, piękna sprawa. Teraz czas na wygraną Igi, jazda!!!

Przy okazji Muchova chyba lekko kontuzjowana, to akurat szkoda przed finałem...

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek
                          Ja tam po cichu liczę ,że Muchowa sprawi niespodzianke. A jak nie to Iga sobie poradzi
                          Janowidz?

Komentarz

No i Sabalenka do domu, piękna sprawa.
                            Jak ona mogła przegrać wygrany mecz to ja nie wiem.
                            04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Zamieszczone przez Szawar

Jak ona mogła przegrać wygrany mecz to ja nie wiem.
                              Wróciła po prostu sabalenka z poprzednich lat. Słaba psychicznie. Miło było patrzeć na to co działo się po przegranej piłce meczowej, kompletnie się posypała

Komentarz

• Szawar ja też nie wiem, ale zdecydowanie mecz turnieju u kobiet. Ja siedziałem jak na szpilkach, bo od tego meczu sporo zależy, jeśli chodzi o utrzymanie prowadzenia w rankingu przez Igę. Świetny poziom, godny półfinału, mimo że niewielu obstawiało taki skład, bo Muchowa wprawdzie nieraz pokazywała wielki talent i możliwości, no ale zdrowie nie dojeżdżało z biegiem turniejów. Teraz wytrzymała i zbiera tego efekty. Nie wiem co się stało od 5-2 dla Sabalenki. Zesrała się przy serwisie (i nie tylko) koncertowo. Do tego momentu grała jak mistrzyni - mało podwójnych błędów, rozrzucała przeciwniczkę na spokoju. W kluczowych momentach poprzednich setów wzorowo broniła break pointy Karoliny. A na koniec zjazd niesamowity. Trzeba jednak oddać Karolinie, że jest mega walczakiem. Rozegrała mecz życia i odniosła największy sukces w karierze. Brawo!
                                Ostatnio edytowany przez Werten; 152614.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎