Elegancko. Drabinka wyczyszczona.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Tenis
Zwiń
X
-
-
Jarry (tydzień temu pokonał Ruuda, bardzo pewnie wygrywał swoje gemy, miał inicjatywę w wymianach więc może powtórka)
Musetti +1,5 seta (typowy funny bet)
SwitolinaKomentarz
-
To ja na niedziele
Mertens (kursy są po rowno wiec powiedzmy ze można)
Stephens
Stephens przynajmniej jeden set
u facetów zupełnie nic. Varillas i Ofner to pewnie obskoczą w 1.5h każdy.
na poniedziałek:
Nishioka (trochę na sile myśle, ze mimo wszystko ale mimo wszystko warto spróbować, ten Argentyńczyk dla mnie przeszacowany)
Pera (wyglada tu niezle a Jabeur może coś odjebac skoro Danilovic ja postraszyła to tymbardziej Pera może)wiadomo co, wiadomo z kim.Komentarz
-
Jak można za zwykłe przebicie piłki po wymianie dać dyskwalifikację? Ani ze złości, ani z nadmierną siłą. Kabaret
Edit. Jeszcze bardziej kurewskie było zachowanie ich rywalek Bouzkowej i Sorribes Tormo. Początkowo Azjatki dostały ostrzeżenie, ale wtedy ich rywalki zaczęły protestować i sędzie dał dyskwalifikację. Frajerskie zachowanieOstatnio edytowany przez alfa; 13188.Komentarz
-
Widziałem część tego meczu w II secie i Svitolina grała co najmniej dobrze, lepiej niż Kasatkina. Może wraca do dawnej formy. Z tego, co widziałem to była kilka lat w czołowej 10 WTA.
Jak dla mnie mecz nie wyglądał kompromitująco. Według statystyk Kasatkina w całym meczu 4 podwójne błędy, pierwszy serwis 75%, ale rozumiem, że chodzi Ci o jakość/siłę tego serwisu i brak wygrywania gemów przy własnym podaniu.
Generalnie ostatnio Ukrainki grają dobrze (Kalinina w finale w Rzymie, Switolina w 1/4 RG, Curenko doszła do 1/8, Kostiuk stosunkowo niedawno wygrała jakiś turniej WTA).
Iga po ostatnim zmieceniu Chinki w 51 min. (swoją drogą nie przypominam sobie krótszego meczu w jej wykonaniu) wydaje się być jednak poza zasięgiem Curenko.
Booki wybitnie to potwierdzają kursem 1,03 dla Igi, 16,00/17,00 dla Curenko.Komentarz
Komentarz