Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Tenis
Zwiń
X
-
Bardzo dobry mecz Pawliuczenkowej. Na początku Potapowa stawiała skuteczny opór i mecz na całkiem wysokim poziomie z długimi i agresywnymi wymianami. Później Potapowa miała do wszystkich pretensje, że Pawliuczenkowa trafia w linie i ostatecznie przegrała trochę sama ze sobą.
W następnej rundzie rywalką Rosjanki będzie Mertens. Zobaczymy jak zareaguje na zmiany rytmu i bardziej techniczną grę Belgijki. Po części dzisiaj Pegula sama przegrała ogromną liczbą ue, ale trzeba oddać Mertens, że zagrała bardzo poprawnie - dobrze serwowała, mało jak na nią dfKomentarz
-
Mocno nie siadło, zgadzam się z Tobą że średnio wygląda długimi momentami, ale te jej przeciwniczki póki co to totalny dramat i tak może być aż do finału patrząc po drabince niestety."Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."Komentarz
-
spoko, ze Stephens również tak samo spróbuje.Ostatnio edytowany przez Kijek; 2370.wiadomo co, wiadomo z kim.Komentarz
-
"Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."Komentarz
-
Fajnie ,że Switolina dała radę choć ta końcówka drugiego seta to nerwowa bardzo. Widać że bardzo jej zależało aby wygrać z Rosjanką, której nie podała nawet ręki po meczu
Ps. Górna męska drabinka to jakis kosmos w porównaniu z dolną.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianieKomentarz
-
Przesadzasz. Widać było, że obie szanują się i "na odległość" podziękowały sobie po meczu. Nie podały sobie ręki ze względu na wojnę, a nie jakieś osobiste antagonizmy. Jedna kciuk w górę, druga podniosła rakietę, w trakcie meczu też nie było złej krwi. Zresztą grały między sobą finał w Strasbourgu i było tak samo - zacięty mecz z szacunkiem z obu stron.Komentarz
-
Hurkacz w plecy. Niestety nie ma agresji, charakteru do gry na takim absolutnym topie, pęka pod presją. Szkoda bo warunki fizyczne ma na to żeby być na stałe w top10, a według mnie już nigdy się do dychy nie dostanie."Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."Komentarz
-
No cóż Hubiemu pewnie dzisiaj zabrakło serca. Co z tego, ze kolejny już enty raz zagrał dokładnie tak samo. Ale zaraz się dowiemy coś o sercu.
przebijanie i defensywka. Takim graniem to nic nie zdziała skoro tu dostaje przeciętnego gościa, który nie kalkuluje i w zasadzie nie ma dyskusji.
wiadomo co, wiadomo z kim.Komentarz
-
Najbardziej właśnie wkurza to że on ma fajny background deblowy, dobrze czuje woleje, no to nie on się okopie 3 metry za końcową i przebija. A żeby w deciderze przegrać swój serwis do 0, to już tego się nie da wytłumaczyć inaczej niż pełne badeje."Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."Komentarz
-
Przesadzasz. Widać było, że obie szanują się i "na odległość" podziękowały sobie po meczu. Nie podały sobie ręki ze względu na wojnę, a nie jakieś osobiste antagonizmy. Jedna kciuk w górę, druga podniosła rakietę, w trakcie meczu też nie było złej krwi. Zresztą grały między sobą finał w Strasbourgu i było tak samo - zacięty mecz z szacunkiem z obu stron.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianieKomentarz
Komentarz