Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Tenis

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Budyń_70

Fakt, te jego mecze przeważnie są takie na granicy, do końca nie wiadomo, w którą stronę pójdzie, wczoraj spędził na korcie aż 4 godziny, to raczej się odbije w dzisiejszym meczu, oby nie...
    Dzien po dniu owszem ale tutaj dzien przerwy wiec nie sadze. Zreszta ten Varillas tez miał 5 setów.
    wiadomo co, wiadomo z kim.

Komentarz

• Bardzo dobry mecz Pawliuczenkowej. Na początku Potapowa stawiała skuteczny opór i mecz na całkiem wysokim poziomie z długimi i agresywnymi wymianami. Później Potapowa miała do wszystkich pretensje, że Pawliuczenkowa trafia w linie i ostatecznie przegrała trochę sama ze sobą.

W następnej rundzie rywalką Rosjanki będzie Mertens. Zobaczymy jak zareaguje na zmiany rytmu i bardziej techniczną grę Belgijki. Po części dzisiaj Pegula sama przegrała ogromną liczbą ue, ale trzeba oddać Mertens, że zagrała bardzo poprawnie - dobrze serwowała, mało jak na nią df

Komentarz

• Zamieszczone przez Kijek
        u mnie niewiele:

Rachimowa przynamniej jeden set TAK. Moim zdaniem Sabalenka wyglada mocno przeciętnie.
        Mocno nie siadło, zgadzam się z Tobą że średnio wygląda długimi momentami, ale te jej przeciwniczki póki co to totalny dramat i tak może być aż do finału patrząc po drabince niestety.
        "Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."

Komentarz

• Zamieszczone przez Flip

Mocno nie siadło, zgadzam się z Tobą że średnio wygląda długimi momentami, ale te jej przeciwniczki póki co to totalny dramat i tak może być aż do finału patrząc po drabince niestety.
          Trudno. Życie. Ale tak wiem ze mocno na to czekałeś. Nie ty jeden.

spoko, ze Stephens również tak samo spróbuje.
          Ostatnio edytowany przez Kijek; 2370.

Komentarz

Trudno. Życie. Ale tak wiem ze mocno na to czekałeś.
            Ale że na co ? Żeby Ci typ nie wszedł ? Chcialbys - ale ja mam to w dupie, zwyczajnie się odniosłem do Twojego posta, co Ty masz w głowie

Hurkacz się męczy, chyba znowu będzie 5 setów
            "Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."

Komentarz

• Fajnie ,że Switolina dała radę choć ta końcówka drugiego seta to nerwowa bardzo. Widać że bardzo jej zależało aby wygrać z Rosjanką, której nie podała nawet ręki po meczu

Ps. Górna męska drabinka to jakis kosmos w porównaniu z dolną.
              349meczów*
              71 goli*
              58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Przesadzasz. Widać było, że obie szanują się i "na odległość" podziękowały sobie po meczu. Nie podały sobie ręki ze względu na wojnę, a nie jakieś osobiste antagonizmy. Jedna kciuk w górę, druga podniosła rakietę, w trakcie meczu też nie było złej krwi. Zresztą grały między sobą finał w Strasbourgu i było tak samo - zacięty mecz z szacunkiem z obu stron.

Komentarz

• Hurkacz w plecy. Niestety nie ma agresji, charakteru do gry na takim absolutnym topie, pęka pod presją. Szkoda bo warunki fizyczne ma na to żeby być na stałe w top10, a według mnie już nigdy się do dychy nie dostanie.

Komentarz

• No cóż Hubiemu pewnie dzisiaj zabrakło serca. Co z tego, ze kolejny już enty raz zagrał dokładnie tak samo. Ale zaraz się dowiemy coś o sercu.

przebijanie i defensywka. Takim graniem to nic nie zdziała skoro tu dostaje przeciętnego gościa, który nie kalkuluje i w zasadzie nie ma dyskusji.

Komentarz

• Najbardziej właśnie wkurza to że on ma fajny background deblowy, dobrze czuje woleje, no to nie on się okopie 3 metry za końcową i przebija. A żeby w deciderze przegrać swój serwis do 0, to już tego się nie da wytłumaczyć inaczej niż pełne badeje.

Komentarz

• "Miękka faja", "Ciepłe kluchy" - jakoś tak moja śp. Babcia mawiała(to drugie)

Komentarz

• Zamieszczone przez alfa
                          Przesadzasz. Widać było, że obie szanują się i "na odległość" podziękowały sobie po meczu. Nie podały sobie ręki ze względu na wojnę, a nie jakieś osobiste antagonizmy. Jedna kciuk w górę, druga podniosła rakietę, w trakcie meczu też nie było złej krwi. Zresztą grały między sobą finał w Strasbourgu i było tak samo - zacięty mecz z szacunkiem z obu stron.
                          Ale ja nigdzie nie napisałem że siebie nie szanowały tylko że nie podały sobie ręki.
                          349meczów*
                          71 goli*
                          58 asyst*

Komentarz

• Rybakina się wycofała

Komentarz

Jeszcze żeby gdzieś po drodze sie ta Rybakina wyjebala na głupi ryj…
                              Szybciej niż myślałem.

Komentarz

• No i git
                                349meczów*
                                71 goli*
                                58 asyst*

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎