Nadal, Ruud, Fritz, Zverev - niezły pogrom w tej 2 rundzie. A i Hubi daleko nie był od odpadnięcia.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Tenis
Zwiń
X
-
Pytanie tylko czy ewentualną porażka Hurkacza z Musettim to jakaś wielka niespodzianka ? Wiedząc co potrafi Hubi szczególnie w dużych turniejach to raczej nikogo by nie zdziwiło. #typowyHurkacz
A do tego dużo bardziej wyrównana i mocna para niż np dzisiaj porażka Zvereva czy np zaraz ewentualna porażka Bautisty.
Ale fakt szczególnie u facetów bardzo dużo niespodzianek.
Tylko Novak walec idzie po swoje.
" Brawo Panie Jacku"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raczej Zobacz postaIga Igą, Hurkacz Hurkaczem ale to Magda mi dzisiaj zaimponowała, no brawo, brawo i jeszcze raz brawo.
III runda z J. Aleksandrową (WTA 19).
Wysoka półka, ale Magda jest w dobrej formie (życiowej?) i liczę na to, że wygra.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaPytanie tylko czy ewentualną porażka Hurkacza z Musettim to jakaś wielka niespodzianka ?
Sonego jest jednak wiele niżej notowany, niż jego dużo młodszy i bardziej utalentowany włoski kolega.
Magda super, co prawda oglądałem tylko highlightsy, ale super wynik! Na pewno przeciwko Aleksandrovej nie stoi na przegranej pozycji."Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Flip Zobacz posta
Zaraz się przyczepisz, że mam jakieś zastrzeżenia do Twoich postów, ale Hurkacz nie grał z MusettimSonego jest jednak wiele niżej notowany, niż jego dużo młodszy i bardziej utalentowany włoski kolega.
.
Chcesz się czepiać to się czepiaj. Luz. Benek będzie dumny)
Edit: edytowalem żebyś się nie czepiał że napisałem Sinego zamiast Sonego." Brawo Panie Jacku"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta
Super wielka różnica. Dla mnie czy Sonego czy Musetti to niewiele w poście zmienia.
Jeden to 20-letni talent, klasyfikowany w okolicy 20 miejsca ATP, a drugi to 27-letni "wyrobnik" tenisowy klasyfikowany w 5-tej dziesiątce. Faktycznie żadna różnica.
Mi chodzi tylko o to, żebyśmy prowadzili tutaj jakąś rozmowę na poziomie i skoro Hurkacz grał z Sonego to nie piszmy że z Musettim, naprawdę tak trudno sprawdzić przed napisaniem posta? Bo jakbyś mecz oglądał, trwał prawie 4-godziny, to byś zapamiętał nazwisko przeciwnika.
A jakimiś ksywkami użytkowników forum w moją stronę nie rzucaj, nie interesuje mnie kto byłby dumny, kto nie i proszę mnie w jakieś Wasze wewnętrzne spory/dyskusje nie wciągać, ok?
"Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta1. Mecz oglądałem.
2. Wielka rzecz się stała. Możesz mieć satysfakcję, że się pomyliłem.
Miłego dnia
2. Nie, nie mam satysfakcji, generalnie w życiu nie cieszę się z potknięć innych i tak samo tutaj na forumJest to jeden z niewielu tematów w których się udzielam, mam sporo na co dzień do czynienia z tenisem i po prostu fajnie żeby tutaj był poziom i tyle. Przestań moje uwagi odbierać personalnie
"Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."
Komentarz
-
Murray właśnie walczy o III rundę i to jak
Komentarz
-
Co tam się działo :O Drugi najdłuższy mecz w historii AO. Murray jest nieprawdopodobny, po tylu kontuzjach, po batalii w poprzedniej rundzie on robi coś takiego
Naprawdę fenomenalnie 👏
Jutro Iga o 4:30, Hubert 9:00."Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."
Komentarz
-
Taka mała odskocznia od Australian Open, ale ojciec Igi wspomniał ostatnio w wywiadzie, że ma w najbliższych dniach spotkanie z prezesem Legia Tenis w sprawie zmiany nawierzchni kortów z mączki na beton. Prace miałyby ruszyć w marcu, tak żeby zdążyć przed turniejem WTA 250 na Kortach Legii.
Komentarz
Komentarz