Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Tenis

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Kochana, wspaniała, niesamowita i jedyna w swoim rodzaju !!!!

Gratulacje Iga !!

Ps. Ale będzie miała punktów do utrzymania w przyszłym sezonie
    349meczów*
    71 goli*
    58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Dziesiąty wygrany finał z rzędu, dziesiąty wygrany dwa do zera.

Komentarz

• Iga z klasą, w przeciwieństwie do brzydala.

Komentarz

• Zamieszczone przez Budyń_70
          Iga z klasą, w przeciwieństwie do brzydala.
          A co zrobiła Jabeur? Ten żart, że teraz Igi nie lubi? Ogólnie tunezyjka wydaje się być bardzo sympatyczna.

Komentarz

• Wiktorowski się sprawdził, nie ma co pierd..ć.

Komentarz

• Komentarz

• Zamieszczone przez Ivan Drugi
                Wiktorowski się sprawdził, nie ma co pierd..ć.
                To raz, a dwa, że moim zdaniem to co robi Maciej Ryszczuk to jest mistrzostwo świata - przygotowanie fizyczne Igi to jest kosmos.

Komentarz

• Oglądałem z moim Tatą finał i po n jak i ja stwierdziliśmy, że to już inny świat, Iga po wygraniu US Open po ostatniej piłce siada na ławce i napierdala w telefonie ::. Nie chcę się na siłę przypierddalac ale to to było żenujące, serio nie można poczekać?;

Komentarz

• Zamieszczone przez Raczej
                    Oglądałem z moim Tatą finał i po n jak i ja stwierdziliśmy, że to już inny świat, Iga po wygraniu US Open po ostatniej piłce siada na ławce i napierdala w telefonie ::. Nie chcę się na siłę przypierddalac ale to to było żenujące, serio nie można poczekać?;
                    Czekała aż ustawią podium, co miała robić? Pisała do rodziców czy do kogo tam chciała. Po co nie przypierdalać?

Komentarz

• Zamieszczone przez Ivan Drugi
                      Czekała aż ustawią podium, co miała robić? Pisała do rodziców czy do kogo tam chciała. Po co nie przypierdalać?
                      Jakby pisala z iphona to by się nie odezwał, a xiaomi go zabolało

Ps zart

Komentarz

• Zamieszczone przez b.

A co zrobiła Jabeur? Ten żart, że teraz Igi nie lubi? Ogólnie tunezyjka wydaje się być bardzo sympatyczna.
                        Tak, ten żart, pokazujący mimo wszystko jej złość, która w tym wypadku powinna zostać na korcie, bo tam jej miejsce, czego bym nie negował, bo złość sportowa to coś naturalnego.
                        Iga natomiast potrafiła bardzo ładnie pogratulować dobrej gry i jej i jej zespołowi za wsparcie jak również dodać otuchy.

Komentarz

• Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa: Zrzut ekranu 2022-09-11 o 01.23.26.png
Wyświetleń: 338
Rozmiar: 4,80 MB
ID: 2635031
                          Zamieszczone przez Budyń_70

Tak, ten żart, pokazujący mimo wszystko jej złość, która w tym wypadku powinna zostać na korcie, bo tam jej miejsce, czego bym nie negował, bo złość sportowa to coś naturalnego.
                          Iga natomiast potrafiła bardzo ładnie pogratulować dobrej gry i jej i jej zespołowi za wsparcie jak również dodać otuchy.
                          Przesadzasz. Myśle podobnie jak b. , Tunezyjka jest jedną z sympatyczniejszych zawodniczek w tourze. Pomyśl jak by nie tu zachowała Sabalenka.
                          Ostatnio edytowany przez Ivan Drugi; 66760.

Komentarz

• Zamieszczone przez Raczej
                            Oglądałem z moim Tatą finał i po n jak i ja stwierdziliśmy, że to już inny świat, Iga po wygraniu US Open po ostatniej piłce siada na ławce i napierdala w telefonie ::. Nie chcę się na siłę przypierddalac ale to to było żenujące, serio nie można poczekać?;

I jeszcze do tego założyła zegarek !!!!!!!111111
                            wiadomo co, wiadomo z kim.

Komentarz

• Zamieszczone przez Kijek

I jeszcze do tego założyła zegarek !!!!!!!111111
                              W dodatku złoty, straszne po prostu, jak mogła?!
                              Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...

Komentarz

• Oj dobra Brawo Iga!

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎