Dla mnie to niespodzianka. Przed meczem wszystkie pieniądze bym postawił na Jabeur, a tu proszę. Jednak w męskim finale nie wierzę w podobną niespodziankę. Owszem, Kyrgios jest nieobliczalny ale Djokovic jest w formie i tego nie wypuści.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Tenis
Zwiń
X
-
Ehhh mało w ostatnim czasie tej czystej sportowej rywalizacji pomiędzy Djoko i Nadalem. Najpierw w AO walkower dla Hiszpana, potem w RG kontuzja Zvereva, teraz kontuzja Rafy i w NY znowu potencjalny walkower. Fatalnie wyglądają ostatnie lata ich wielkich karier i wielkiej wspaniałej rywalizacji.
I jest to niestety przedsmak bezkrólewia, które nas czeka. Fajnie było całą wielką trójkę oglądać przez te wszystkie lataKomentarz
-
Zbliża się tenisowe wydarzenie roku, nie tylko w skali Warszawy, ale i całej Polski. Miejsca w większości od pewnego czasu zajętę, widać że popadliśmy w ''Igomanie''. Da się zauważyć w Warszawie, że turniej się odbędzie, czy raczej cisza na ''mieście'' i kto ma wiedzieć, ten wie? Ogólnie to wybiera się ktoś ma cały turniej, czy tylko na wybrane dni?Komentarz
-
Z tym szalem czy jakimś problemem z biletami to bez przesady. Dalo się kupić i to całkiem dobre miejsca.
Na mieście co ma być widać ? To tylko mały turniej bez żadnej zawodniczki z top30 poza Iga.
Gdyby nie to, że to turniej w Polsce to Igi też by tu nie było a wolałaby jak inne już aklimatyzację i przygotowania do do trzech dużych turniejów w stanach.
wiadomo co, wiadomo z kim.Komentarz
-
Z tym szalem czy jakimś problemem z biletami to bez przesady. Dalo się kupić i to całkiem dobre miejsca.
Na mieście co ma być widać ? To tylko mały turniej bez żadnej zawodniczki z top30 poza Iga.
Gdyby nie to, że to turniej w Polsce to Igi też by tu nie było a wolałaby jak inne już aklimatyzację i przygotowania do do trzech dużych turniejów w stanach.
Jaki by turniej nie był to w dalszym ciągu największe wydarzenie tenisowe w Polsce więc myślę, że powinien być w jakimś stopniu promowany na plakatach czego chyba brakuje.
Warto wspomnieć, że jeszcze niedawno można było zobaczyć w Warszawie wiele plakatów reklamujących męski turniej challanger w Poznaniu.
Komentarz
-
Jaki by turniej nie był to w dalszym ciągu największe wydarzenie tenisowe w Polsce więc myślę, że powinien być w jakimś stopniu promowany na plakatach czego chyba brakuje.
Warto wspomnieć, że jeszcze niedawno można było zobaczyć w Warszawie wiele plakatów reklamujących męski turniej challanger w Poznaniu.
wydawać hajs na plakaty można (trzeba) wtedy kiedy masz problem z frekwencja. Tutaj jeśli coś zostało biletów to sprzedadzą się bez problemu.
wiadomo co, wiadomo z kim.Komentarz
-
Taka ciekawostka z wielkiego świata.
Emma Raducanu została wybrana tenisistką roku w amerykańskim plebiscycie ESPY (Excellence in Sports Performance Yearly). Wyróżnienie przyznawane jest co roku przez sieci ABC i ESPN za indywidualne i zespołowe osiągnięcia sportowe. Brytyjka okazała się lepsza od Ashleigh Barty, Leylah Fernandez oraz Igi Świątek.
Pozostawiam to bez komentarza bo nawet nie wiem jak to skomentowaćKomentarz
-
Taka ciekawostka z wielkiego świata.
Emma Raducanu została wybrana tenisistką roku w amerykańskim plebiscycie ESPY (Excellence in Sports Performance Yearly). Wyróżnienie przyznawane jest co roku przez sieci ABC i ESPN za indywidualne i zespołowe osiągnięcia sportowe. Brytyjka okazała się lepsza od Ashleigh Barty, Leylah Fernandez oraz Igi Świątek.
Pozostawiam to bez komentarza bo nawet nie wiem jak to skomentowaćPijemy dalej, czy wymiękasz i robisz przysiad?Komentarz
Komentarz