Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Tenis

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Dla mnie to niespodzianka. Przed meczem wszystkie pieniądze bym postawił na Jabeur, a tu proszę. Jednak w męskim finale nie wierzę w podobną niespodziankę. Owszem, Kyrgios jest nieobliczalny ale Djokovic jest w formie i tego nie wypuści.

Komentarz

• Zamieszczone przez r9robins
      Dla mnie to niespodzianka. Przed meczem wszystkie pieniądze bym postawił na Jabeur, a tu proszę. Jednak w męskim finale nie wierzę w podobną niespodziankę. Owszem, Kyrgios jest nieobliczalny ale Djokovic jest w formie i tego nie wypuści.
      Mówisz....zagrałem sobie tak dla sportu na same niespodzianki w trzech finałach i jak do tej pory, dwie weszły.
      Czyli co, keszować, zawsze lepszy wróbel w garści jak gołąb na dachu

Komentarz

• Novak top. Szkoda ze do Stanów go zapewne nie wpuszcza.

Komentarz

• Brawo Novak! ***** Covid i Australię!!
          Pijemy dalej, czy wymiękasz i robisz przysiad?

Komentarz

• Zamieszczone przez mieron
            Novak top. Szkoda ze do Stanów go zapewne nie wpuszcza.
            Bo ?
            349meczów*
            71 goli*
            58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek

Bo ?
              Trzeba mieć przyjęty preparat, żeby wjechać do USA

Komentarz

• Zamieszczone przez Tomereek

Trzeba mieć przyjęty preparat, żeby wjechać do USA
                O kur... Myślałem że tylko Australię pojebało.
                349meczów*
                71 goli*
                58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Ehhh mało w ostatnim czasie tej czystej sportowej rywalizacji pomiędzy Djoko i Nadalem. Najpierw w AO walkower dla Hiszpana, potem w RG kontuzja Zvereva, teraz kontuzja Rafy i w NY znowu potencjalny walkower. Fatalnie wyglądają ostatnie lata ich wielkich karier i wielkiej wspaniałej rywalizacji.
                  I jest to niestety przedsmak bezkrólewia, które nas czeka. Fajnie było całą wielką trójkę oglądać przez te wszystkie lata

Komentarz

• Aktualny ranking.
                    Siłą rzeczy, po Wimbledonie wiele się nie zmieniło

Komentarz

• Zbliża się tenisowe wydarzenie roku, nie tylko w skali Warszawy, ale i całej Polski. Miejsca w większości od pewnego czasu zajętę, widać że popadliśmy w ''Igomanie''. Da się zauważyć w Warszawie, że turniej się odbędzie, czy raczej cisza na ''mieście'' i kto ma wiedzieć, ten wie? Ogólnie to wybiera się ktoś ma cały turniej, czy tylko na wybrane dni?

Komentarz

• Z tym szalem czy jakimś problemem z biletami to bez przesady. Dalo się kupić i to całkiem dobre miejsca.

Na mieście co ma być widać ? To tylko mały turniej bez żadnej zawodniczki z top30 poza Iga.

Gdyby nie to, że to turniej w Polsce to Igi też by tu nie było a wolałaby jak inne już aklimatyzację i przygotowania do do trzech dużych turniejów w stanach.
                        wiadomo co, wiadomo z kim.

Komentarz

• Zamieszczone przez Kijek
                          Z tym szalem czy jakimś problemem z biletami to bez przesady. Dalo się kupić i to całkiem dobre miejsca.

Na mieście co ma być widać ? To tylko mały turniej bez żadnej zawodniczki z top30 poza Iga.

Gdyby nie to, że to turniej w Polsce to Igi też by tu nie było a wolałaby jak inne już aklimatyzację i przygotowania do do trzech dużych turniejów w stanach.

Jaki by turniej nie był to w dalszym ciągu największe wydarzenie tenisowe w Polsce więc myślę, że powinien być w jakimś stopniu promowany na plakatach czego chyba brakuje.

Warto wspomnieć, że jeszcze niedawno można było zobaczyć w Warszawie wiele plakatów reklamujących męski turniej challanger w Poznaniu.

Komentarz

• Zamieszczone przez BarteZ93

Jaki by turniej nie był to w dalszym ciągu największe wydarzenie tenisowe w Polsce więc myślę, że powinien być w jakimś stopniu promowany na plakatach czego chyba brakuje.

Warto wspomnieć, że jeszcze niedawno można było zobaczyć w Warszawie wiele plakatów reklamujących męski turniej challanger w Poznaniu.

Tylko po co reklamować plakatami coś co w zasadzie jest całkowicie wyprzedane ?
                            wydawać hajs na plakaty można (trzeba) wtedy kiedy masz problem z frekwencja. Tutaj jeśli coś zostało biletów to sprzedadzą się bez problemu.

wiadomo co, wiadomo z kim.

Komentarz

• Taka ciekawostka z wielkiego świata.

Emma Raducanu została wybrana tenisistką roku w amerykańskim plebiscycie ESPY (Excellence in Sports Performance Yearly). Wyróżnienie przyznawane jest co roku przez sieci ABC i ESPN za indywidualne i zespołowe osiągnięcia sportowe. Brytyjka okazała się lepsza od Ashleigh Barty, Leylah Fernandez oraz Igi Świątek.

Pozostawiam to bez komentarza bo nawet nie wiem jak to skomentować

Komentarz

• Zamieszczone przez r9robins
                                Taka ciekawostka z wielkiego świata.

Emma Raducanu została wybrana tenisistką roku w amerykańskim plebiscycie ESPY (Excellence in Sports Performance Yearly). Wyróżnienie przyznawane jest co roku przez sieci ABC i ESPN za indywidualne i zespołowe osiągnięcia sportowe. Brytyjka okazała się lepsza od Ashleigh Barty, Leylah Fernandez oraz Igi Świątek.

Pozostawiam to bez komentarza bo nawet nie wiem jak to skomentować
                                Dlaczego? Przecież wygrała US OPEN, przebijając się przez kwalifikacje, a w turnieju głównym nie straciła seta

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎