Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
To się Danka postawiła Idze, myślałem że łatwiej pójdzie...
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Ostapenko grała "dziki" tenis, zdaje się że miała 48 niewymuszonych.
Halep mówiła wczoraj w rozmowie z Eurosportem że podczas meczu dostała ataku paniki i nie mogła oddychać.
Takie stany lękowe mogą być niestety związane z depresją. Tak więc, jak słusznie zauważył Tomek Smokowski, śmieszkowanie niektórych dziennikarzy z przyznania się Halep, że coś takiego jej się przytrafiło, zupełnie nie na miejscu.
Co do meczu Igi, finał z happy-endem ale te cztery przegrane pod rząd gemy w drugim secie można potraktować jako jakiś mały sygnał alarmowy. Pozostaje mieć nadzieję, że cała ekipa właściwie to przepracuje bo turniej zaczyna wchodzić w decydującą fazę i łatwych meczów już raczej nie będzie.
Brawo Hubert ! Dopóki Goffin mógł grać to fajne spotkanie i myślę że Hurkacz i tak by wygrał. Teraz Sonego albo Ruud. Będzie ciężko ale nie ma nic do stracenia
Robi masę i tyle, na rzeźbę zostanie czas po zakończeniu zabawy na kortach
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
To zdecydowanie może być najcięższe wyzwanie dla Igi od meczu z Samsonovą w 1/2 Stuttgartu. Ale jeśli by jej się przydarzył teraz taki 2.5 godzinny mecz, może nawet 3-setówka, który wygra to bardzo zbuduje ją to na resztę turnieju.
Wcześniej o 1/4 zagra Hubert z Duńczykiem Ruudem, który bardzo męczył się w 2 z 3 swoich poprzednich meczów, a Hurkacz znowu przeszedł przez 3 mecze zupełnie suchą stopą. Nie zdziwi mnie 5 setówka.
"Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."
Wcześniej o 1/4 zagra Hubert z Duńczykiem Ruudem, który bardzo męczył się w 2 z 3 swoich poprzednich meczów, a Hurkacz znowu przeszedł przez 3 mecze zupełnie suchą stopą. Nie zdziwi mnie 5 setówka.
Na razie to jest 2-0 dla Norwega i wyglada to niestety słabo. Hubert z ogromną ilością błędów własnych, wygląda jakby nie dźwigał tego meczu mentalnie.
Komentarz