Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Tenis

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Z tej części widzę Fernandez, Anisimową lub Teichmann (która może za chwilę odpaść )

Komentarz

• Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa: Zrzut ekranu 2022-05-27 o 20.57.34.png
Wyświetleń: 498
Rozmiar: 883,4 KB
ID: 2626265
      Tu zaszłą zmiana.

Komentarz

• To się Danka postawiła Idze, myślałem że łatwiej pójdzie...
        Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...

Komentarz

• Sabalenka i Badosa odpadły. Z pierwszej 10tki tylko Iga awansowała do 4 rundy.

Dziś słabszy mecz Igi, dużo niewymuszonych błędów, ale nikt nie jest maszyną. Swoją drogą ta Kovinic bardzo dobrze zagrała.

W poniedziałek mecz z tą młoda Chinka, która wydaje się być niebezpieczna.
          ​​​​​
          Jazda!

Komentarz

• Czy mecz słabszy to nie wiem. Być może te 4 gemy co przegrała pod rząd na pewno ale widocznie było jej zimno bo jak się ubrała to skończyla sprawę

Najważniejsze że Iga nie spanikowała i pokazała charakter.

Fajnie jakby mecz z Chinka dali w wieczornej sesji bo może być naprawdę dobre widowisko.

349meczów*
            71 goli*
            58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Hurkacz, co za zagranie

Komentarz

• Zamieszczone przez Ivan Drugi
                Ostapenko grała "dziki" tenis, zdaje się że miała 48 niewymuszonych.
                Halep mówiła wczoraj w rozmowie z Eurosportem że podczas meczu dostała ataku paniki i nie mogła oddychać.
                Takie stany lękowe mogą być niestety związane z depresją. Tak więc, jak słusznie zauważył Tomek Smokowski, śmieszkowanie niektórych dziennikarzy z przyznania się Halep, że coś takiego jej się przytrafiło, zupełnie nie na miejscu.

Co do meczu Igi, finał z happy-endem ale te cztery przegrane pod rząd gemy w drugim secie można potraktować jako jakiś mały sygnał alarmowy. Pozostaje mieć nadzieję, że cała ekipa właściwie to przepracuje bo turniej zaczyna wchodzić w decydującą fazę i łatwych meczów już raczej nie będzie.

Komentarz

• Golubić
                  Kastkina
                  Sabalenka
                  Sakkari
                  Kontaveit
                  Kalinina
                  Tauson
                  Kerber
                  Keys
                  Halep
                  Sakkari
                  Golubić
                  Brengle
                  Gauff
                  Kvitova
                  Pegula
                  Osaka
                  Buzarnescu-Billie Jean King Cup
                  Prisacariu-Billie Jean King Cup
                  Lys
                  Raducanu
                  Samsonowa
                  Sabalenka
                  Ruse
                  Azarenka
                  Andreescu
                  Sabalenka
                  Jabeur
                  Curenko
                  Riske
                  Kovinić

Lista czeka na pierwszą Chinkę.

Komentarz

• Brawo Hubert ! Dopóki Goffin mógł grać to fajne spotkanie i myślę że Hurkacz i tak by wygrał. Teraz Sonego albo Ruud. Będzie ciężko ale nie ma nic do stracenia
                    349meczów*
                    71 goli*
                    58 asyst*

Komentarz

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa: Zrzut ekranu 2022-05-27 o 20.57.34.png
Wyświetleń: 498
Rozmiar: 883,4 KB
ID: 2626265
                      Tu zaszłą zmiana.
                      Może ona zaciążyła albo coś jej dolega? Bo chyba nie jest możliwe, żeby zawodowy sportowiec aż tak się zapuścił bez ważnego powodu

Komentarz

• Robi masę i tyle, na rzeźbę zostanie czas po zakończeniu zabawy na kortach
                        Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...

Komentarz

Lista czeka na pierwszą Chinkę.
                          Mecz z Zheng dzisiaj, ok 16:00

Komentarz

• To zdecydowanie może być najcięższe wyzwanie dla Igi od meczu z Samsonovą w 1/2 Stuttgartu. Ale jeśli by jej się przydarzył teraz taki 2.5 godzinny mecz, może nawet 3-setówka, który wygra to bardzo zbuduje ją to na resztę turnieju.

Wcześniej o 1/4 zagra Hubert z Duńczykiem Ruudem, który bardzo męczył się w 2 z 3 swoich poprzednich meczów, a Hurkacz znowu przeszedł przez 3 mecze zupełnie suchą stopą. Nie zdziwi mnie 5 setówka.
                            "Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."

Komentarz

• Zamieszczone przez r9robins

Mecz z Zheng dzisiaj, ok 16:00
                              Nie ukrywam, że liczę na długi mecz Rune z Tsitsipasem i wieczorny mecz Igi
                              349meczów*
                              71 goli*
                              58 asyst*

Komentarz

• Zamieszczone przez Flip
                                Wcześniej o 1/4 zagra Hubert z Duńczykiem Ruudem, który bardzo męczył się w 2 z 3 swoich poprzednich meczów, a Hurkacz znowu przeszedł przez 3 mecze zupełnie suchą stopą. Nie zdziwi mnie 5 setówka.
                                Na razie to jest 2-0 dla Norwega i wyglada to niestety słabo. Hubert z ogromną ilością błędów własnych, wygląda jakby nie dźwigał tego meczu mentalnie.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎