Zobaczymy jak dziś Ostapenko się zaprezentuje, ona jedyna z zawodniczek które pozostały w turnieju wygrała z Igą w tym roku i są rachunki do wyrównania. Było to jednak jeszcze przed wojną....
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Tenis
Zwiń
X
-
-
-
349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianieKomentarz
-
04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.Komentarz
-
Tak się pewnie stanie. Momentami w meczu z Halep wyglądał naprawdę imponująco, jej najlepsze zagranie jest podobne do tego którym dysponuje Iga czyli bardzo solidny jak na WTA top-spin forehand. Generalnie w przyszłości może być to zawodniczka z TOP10, ale póki co myślę, że za wcześnie na to żeby zagroziła Idze."Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."Komentarz
-
Tak się pewnie stanie. Momentami w meczu z Halep wyglądał naprawdę imponująco, jej najlepsze zagranie jest podobne do tego którym dysponuje Iga czyli bardzo solidny jak na WTA top-spin forehand. Generalnie w przyszłości może być to zawodniczka z TOP10, ale póki co myślę, że za wcześnie na to żeby zagroziła Idze.Po prostu czekam na fajny mecz.
349meczów*
71 goli*
58 asyst*
-
Komentarz
-
Tak się pewnie stanie. Momentami w meczu z Halep wyglądał naprawdę imponująco, jej najlepsze zagranie jest podobne do tego którym dysponuje Iga czyli bardzo solidny jak na WTA top-spin forehand. Generalnie w przyszłości może być to zawodniczka z TOP10, ale póki co myślę, że za wcześnie na to żeby zagroziła Idze.Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...Komentarz
-
Ostatnio edytowany przez Benek; 52715.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
-
Tak jak napisałeś, nieprawdopodobny prymityw oparty w 100% na sile, chyba nawet w jeszcze większym stopniu niż u Sabalenki. Jak idzie to jest praktycznie nie do zatrzymania, jak nie idzie, to kończy się tak jak wczoraj bo nie ma żadnej alternatywy. Do tego jeszcze to jej zachowanie, te fochy w trakcie i po meczu pokazały, że jest zwykłym burakiem.Ostatnio edytowany przez r9robins; 49791.Komentarz
-
Tak jak napisałeś, nieprawdopodobny prymityw oparty w 100% na sile, chyba nawet w jeszcze większym stopniu niż u Sabalenki. Jak idzie to jest praktycznie nie do zatrzymania, jak nie idzie, to kończy się tak jak wczoraj bo nie ma żadnej alternatywy. Do tego jeszcze to jej zachowanie, te fochy w trakcie i po meczu pokazały, że jest zwykłym burakiem.Pijemy dalej, czy wymiękasz i robisz przysiad?Komentarz
-
Ostapenko grała "dziki" tenis, zdaje się że miała 48 niewymuszonych.
Halep mówiła wczoraj w rozmowie z Eurosportem że podczas meczu dostała ataku paniki i nie mogła oddychać.Komentarz
Komentarz