Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Tenis

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zobaczymy jak dziś Ostapenko się zaprezentuje, ona jedyna z zawodniczek które pozostały w turnieju wygrała z Igą w tym roku i są rachunki do wyrównania. Było to jednak jeszcze przed wojną....

Komentarz

• Na razie że tak powiem w kratkę
      349meczów*
      71 goli*
      58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Ostapenko stylówką oraz urodą że tak powiem odstaje od stawki.

Komentarz

• Zamieszczone przez Ivan Drugi Zobacz posta
          Ostapenko stylówką oraz urodą że tak powiem odstaje od stawki.
          Dlatego dobrze, że jej czas w turnieju minął

Stawiam że w 4 rundzie Iga zmierzy się z młodą Chinka i to może być ciekawe spotkanie
          349meczów*
          71 goli*
          58 asyst*

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek Zobacz posta

Dlatego dobrze, że jej czas w turnieju minął

Stawiam że w 4 rundzie Iga zmierzy się z młodą Chinka i to może być ciekawe spotkanie
            Tez tak mi się wydaje, tym bardziej, że Cornet kończyła zawody z kontuzją.
            04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek Zobacz posta

Tak się pewnie stanie. Momentami w meczu z Halep wyglądał naprawdę imponująco, jej najlepsze zagranie jest podobne do tego którym dysponuje Iga czyli bardzo solidny jak na WTA top-spin forehand. Generalnie w przyszłości może być to zawodniczka z TOP10, ale póki co myślę, że za wcześnie na to żeby zagroziła Idze.
              "Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."

Komentarz

• Zamieszczone przez Flip Zobacz posta

Tak się pewnie stanie. Momentami w meczu z Halep wyglądał naprawdę imponująco, jej najlepsze zagranie jest podobne do tego którym dysponuje Iga czyli bardzo solidny jak na WTA top-spin forehand. Generalnie w przyszłości może być to zawodniczka z TOP10, ale póki co myślę, że za wcześnie na to żeby zagroziła Idze.
                Nawet mi przez myśl nie przeszło, że może jej zagrozić Po prostu czekam na fajny mecz.
                349meczów*
                71 goli*
                58 asyst*

Komentarz

• Zamieszczone przez Ivan Drugi Zobacz posta
                  Ostapenko stylówką oraz urodą że tak powiem odstaje od stawki.
                  Strasznie się roztyła... No i do tego ten prymitywny tenis. Nie wiem co się stało. Jak zwyciężała w Garossie, to grała fenomenalnie. Trudno to zrozumieć.
                  Pijemy dalej, czy wymiękasz i robisz przysiad?

Komentarz

• Zamieszczone przez Flip Zobacz posta

Halep w 3 secie była ledwo żywa, widać było jak co chwila łapała zadyszkę ale Chinka już jest dużo lepsza niż jej pozycja w rankingu i będzie już niedługo jedną z głównych rywalek Igi, oby nie za szybko bo ma warunki i widać gołym okiem możliwości fizyczne .
                    Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...

Komentarz

• Są już bilety

Było gdzieś pewne info, że Iga będzie grała w Warszawie ?
                      Ostatnio edytowany przez Benek; 52715.
                      349meczów*
                      71 goli*
                      58 asyst*

Komentarz

• Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa: IMG_20220527_121600.jpg
Wyświetleń: 223
Rozmiar: 178,8 KB
ID: 2626238Dolna połowa drabinki. Któraś z wyżej wymienionych będzie w finale. Ciężko coś przewidywać, ale stawiał bym na Gauff bądź Anisimową (tak, wiem że jest blisko przegrania pierwszego seta).

Komentarz

• Też bym stawiał na którąś z Amerykanek ewentualnie Bencic.
                          349meczów*
                          71 goli*
                          58 asyst*

Komentarz

• Zamieszczone przez Tomereek Zobacz posta

Strasznie się roztyła... No i do tego ten prymitywny tenis. Nie wiem co się stało. Jak zwyciężała w Garossie, to grała fenomenalnie. Trudno to zrozumieć.
                            Tak jak napisałeś, nieprawdopodobny prymityw oparty w 100% na sile, chyba nawet w jeszcze większym stopniu niż u Sabalenki. Jak idzie to jest praktycznie nie do zatrzymania, jak nie idzie, to kończy się tak jak wczoraj bo nie ma żadnej alternatywy. Do tego jeszcze to jej zachowanie, te fochy w trakcie i po meczu pokazały, że jest zwykłym burakiem.
                            Ostatnio edytowany przez r9robins; 49791.

Komentarz

• Zamieszczone przez r9robins Zobacz posta

Tak jak napisałeś, nieprawdopodobny prymityw oparty w 100% na sile, chyba nawet w jeszcze większym stopniu niż u Sabalenki. Jak idzie to jest praktycznie nie do zatrzymania, jak nie idzie, to kończy się tak jak wczoraj bo nie ma żadnej alternatywy. Do tego jeszcze to jej zachowanie, te fochy w trakcie i po meczu pokazały, że jest zwykłym burakiem.
                              Ale ona tak kiedyś nie grała! Pamiętam zwycięstwo we French Open, strasznie kibicowałem jej od 4. rundy. Wczoraj pokazała kilka zagrań fajnych technicznie. Możliwości ma, ale co z tego jak naparza przed siebie bez opamiętania.... Myślałem, że będzie jedną z moich ulubionych zawodniczek, a wyszło coś takiego....
                              Pijemy dalej, czy wymiękasz i robisz przysiad?

Komentarz

• Ostapenko grała "dziki" tenis, zdaje się że miała 48 niewymuszonych.
                                Halep mówiła wczoraj w rozmowie z Eurosportem że podczas meczu dostała ataku paniki i nie mogła oddychać.

Komentarz

Pracuję...
                                X