Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Tenis
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez mieron Zobacz postaOstatnio w Polsce popularne jest łagodnie mówiąc wazeliniarstwo wobec Ukrainy i jej obywateli. Mam nadzieję na szybkie i łagodne 2:0 dla Igi pomimo że to początek turnieju.
Kastkina
Sabalenka
Sakkari
Kontaveit
Kalinina
Tauson
Kerber
Keys
Halep
Sakkari
Golubić
Brengle
Gauff
Kvitova
Pegula
Osaka
Buzarnescu-Billie Jean King Cup
Prisacariu-Billie Jean King Cup
Lys
Raducanu
Samsonowa
Sabalenka
Ruse
Azarenka
Andreescu
Sabalenka
Jabeur
Curenko
Iga od początku wojny ma ukraińskie wstążki przypięte do czapki ale na korcie nie ma sentymentów, leje Ukrainki tak samo jak Rosjanki czy Białorusinki.
Krejcikova out i ciach 2000 punktów w plecy.Ostatnio edytowany przez Ivan Drugi; 66760.
Komentarz
-
Krejcikova poza turniejem i nie trafi na liste Ivan Drugi. Magda zrobiła niespodziankę ale tu już chyba można mówić o sensacji.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaSamsonowa też przegrała.04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Szawar Zobacz posta
Kontaveit, rankingowa 5 również.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz posta
A zaraz Kerber przegra z FrechPijemy dalej, czy wymiękasz i robisz przysiad?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Szawar Zobacz posta
Kontaveit, rankingowa 5 również.
Tak czy inaczej, faworytki padają po kolei jak muchy.
Dzisiaj może być ciekawie bo swoje mecze zagrają Badosa, Halep i Sabalenka.
Komentarz
-
Zamieszczone przez r9robins Zobacz posta
W internetach piszą, że pomimo porażki, Estonka może awansować na drugie miejsce
Tak czy inaczej, faworytki padają po kolei jak muchy.
Dzisiaj może być ciekawie bo swoje mecze zagrają Badosa, Halep i Sabalenka.
https://live-tennis.eu/en/wta-live-ranking
Jeżeli Iga wygra to biorąc pod uwagę brak punktów za Wimbledon to wydaje mi się że będzie miała już zagwarantowane 1 miejsce w rankingu na koniec sezonu. Na wygranej w wielkim szlemie można się trochę "powozić". Raducanu która oprócz US Open zasadniczo nic nie wygrała wciąż jest blisko pierwszej dziesiątki, ale jak nie poprawi wyników to we wrześniu może zanotować ogromny spadek w rankingu.
Komentarz
-
Wirtualnie awansowała
Ige czeka ciężka przeprawa w 4 rundzie. Pewnie któraś z dwójki Halep-Ostapenko. Rumunka już wiekowa, ale jest groźna, zmieniła trenera na Muratoglou. A z Ostapenko Iga ma rachunki do wyrównania, bilans 0-3. Wolałbym Lotyszke, czas w końcu ja ograć.
Jeśli Iga będzie grała na swoim poziomie i nie przytrafi jej się słabszy dzień (+dzień konia rywalki), to nie wydaje mi się, żeby ktoś jej mógł w Paryżu zagrozić
Komentarz
Komentarz