Jednostronny w drugim secie pojedynek i zasłuzone zwycięstwo chinki.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Tenis
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez b. Zobacz postaKubocik wariat - kankan, a później wdrapanie się na trybuny
wielkie gratulacje!
kapitalny mecz, 33-4 statystyka wygrywających do niewymuszonych04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Szawar Zobacz postaPodziękowania w języku polskim, miło sie zrobiło.
"dopóki walczysz jesteś zwycięzcą"
Komentarz
-
Polacy zaczęli od 0-2 z Chorwacją w meczu o baraż do Grupy Światowej Pucharu Davisa. Przysiężny na swoim standardowym poziomie, niższym od dna, natomiast JJ przegrywa w 5 setach z 17 latkiem -_- Co prawda dziś debel pewnie wygra ale i tak to spotkanie raczej umoczone.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Majkisek Zobacz postaFinał Pań zdecydowanie warty obejrzenia.
PS Mnie się te jej stękanie nawet podoba ...Jesteście smutni, polowanie nie wyszło, zające przed wami pouciekały!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Yanks Zobacz postaPierwszy mecz tenisowy jaki w życiu obejrzałem. (Chyba nigdy nie widziałem całego seta). Przypadkiem włączyłem ES w trzecim gemie i ... już nie odszedłem od TV. Jeśli tak wygląda cały tenis, to jestem w szoku ...
PS Mnie się te jej stękanie nawet podoba ....
Jednak jeśli chodzi o facetów to jest wiele meczów na świetnym poziomie i mam nadzieję, że dzisiejszy finał też taki będzie.-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!
Komentarz
Komentarz