Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Ale jestem zmęczony. We wtorek mecz ligowy, w środę dwa ciężkie treningi, w czwartek dwa ciężkie treningi, w piątek mecz...
.
Biedaczyna, taki zmeczony, i grac mu kaza, i trenowac...
Jak przejdzie do jednego z tych klubow o ktorych sie mowi ze go chca, to ciekawe co wtedy bedzie mowil? chyba ze lawe bedzie grzac caly czas :>
Ale jestem zmęczony. We wtorek mecz ligowy, w środę dwa ciężkie treningi, w czwartek dwa ciężkie treningi, w piątek mecz...
.
Biedaczyna, taki zmeczony, i grac mu kaza, i trenowac...
Jak przejdzie do jednego z tych klubow o ktorych sie mowi ze go chca, to ciekawe co wtedy bedzie mowil? chyba ze lawe bedzie grzac caly czas :>
Optymista. Ja przewiduje raczej trybuny, no ewentualnie mecze w rezerwach.
Chyba lekko przesadzacie, Kosowski poprostu przeważnie w taki sposób dośrodkowuje piłki - wysokie loby na długi słupek. We wczorajszym meczu wcale nie było tak źle, parę razy ostro pociągnął swoją stroną, a po jednym z jego podań Wichniarek prawie strzelił bramkę z woleja.
Wiem, wiem że go nie cierpicie, więc wcale nie musicie rozwijać mojej wypowiedzi i odpowiadać na nią
Jestem, a tak jakby mnie nie było...
Nie ma mnie, a tak naprawdę jestem...
Bardzo mnie zmartwiło,że zawodnicy z pierwszej jedenastki prawie w ogóle nie wykazali motywacji do gry.Zmiennicy byli lepsi o dwie klasy.Przynajmniej po przerwie coś się działo,były jakieś sytuacje i emocje.Ze Szwecją musi być lepiej!
Komentarz