Warto odnotować, że zarówno Szwecja, jak i Słowacja z hukiem spadły do niższej dywizji. I o ile Szwedzi akurat nie mają się czego wstydzić, bo grupę mieli ultra mocną, to Słowacy nie podołali Czechom, Szkocji i Izraelowi. Takze wyjście z tej grupy na EURO to obowiązek, tym bardziej, że kalendarz sprzyja bo w ostatnim meczu remis może zadowalać Szwedów.
e: z ciekawostek, Austria dostała się do elity przy zielonym stoliku (wo w spotkaniu Rumunia - Norwegia).
Ciekawe co zdecydują ws meczu Szwajcaria - Ukraina o utrzymanie.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Liga Narodów
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Ivan Drugi Zobacz postaKto go namówił do trenerki? Mógł przecież z powodzeniem sprzedawać pamiątki w sklepiku Tirolu Insbruck, albo sprawdzać używane Passaty z Austrii do Polski.
Pewien nie jestem ale zakładam, że jako selekcjoner zarabia jednak więcej niż jako trener Wisły Płock.Ostatnio edytowany przez r9robins; [ARG:4 UNDEFINED].
Zostaw komentarz:
-
Kto go namówił do trenerki? Mógł przecież z powodzeniem sprzedawać pamiątki w sklepiku Tirolu Insbruck, albo sprawdzać używane Passaty z Austrii do Polski.
Zostaw komentarz:
-
Wynik lepszy niż gra. Tak samo jak w meczu z Włochami. Holendrzy wchodzili w pole karne jak w masło.
I niestety wynik ten spowoduje, że Brzęczek jeszcze chwile będzie męczył nas swoja obecnością. Zaryzykuje nawet tezę, że dociągnie do mistrzostw. I skonczy sie kompromitacją. Mecz otwarcia, o wszystko i o honor. Szkoda i tyle.
Zostaw komentarz:
-
Holandia pewnie bez polowy zawodników (Cillesen, Van Dijk, Ake, De Jong, Van beek, Promes, De Light - tak na szybko) , składem skleconym na szybko , a stwarzają sobie mnóstwo sytuacji co w sumie przy tym burdelu na boisko nie ma co się dziwić. Jeden wielki chaos.
Zostaw komentarz:
-
Podobno nie ma żadnego konfliktu, Lewy sam sugerował rozegranie tylko jednej połówki z uwagi na mikro uraz.
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez Budyń_70 Zobacz posta
I po co go drażniłeś
Holendrzy dzisiaj byli ciency i to bardzo. Bramka Jóźwiaka dowodem wprost.
Wiadomo co z Lewym? A może wujo z rudym po pierwszej połowie doszli do wniosku że Lewy nam niepotrzebny i trzeba mu pokazać miejsce w szeregu?
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez Majkisek Zobacz postaBednarek drugi mecz z rzędu i drugi karny. Co za typ
A na poważnie to jako reprezentacja jesteśmy aktualnie ciency jak dupa węża.
Przykro mi to pisać ale "gra" Krzysztofa Piątka powoduje u mnie odruch wymiotny...
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez Jestem Zobacz postaNo i mają Holendrzy autostradę po lewej stronie, upieranie się przy Recy zakrawa na głupi upór ogóra trenerskiego, do tego słaby jóźwiak i tyle, o Krychowiaku szkoda już pisać.
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez Jestem Zobacz postaNo i mają Holendrzy autostradę po lewej stronie, upieranie się przy Recy zakrawa na głupi upór ogóra trenerskiego, do tego słaby jóźwiak i tyle, o Krychowiaku szkoda już pisać.
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: