Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Mam takie pytanko. Mam grę w obrazach płyt (BIN i CUE) i chciałbym coś dodać do tej płyty tzn, dodać key-generator, żeby przy kopiowaniu na CD był on na płycie. Używam Alcochola, ale posiadam również Deamon Toolsa. Jest może jakiś inny program, który to umożliwia?
Prawdopodobnie "złapałem" Redlofa... Kto wie, jak to kurewstwo się wywala. proszę jedynie o sprawdzone linki do programów usuwających.. Sprawa pilna, jak nie wiem, co....
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle." Janusz Waluś - czekaMY!
Prawdopodobnie "złapałem" Redlofa... Kto wie, jak to kurewstwo się wywala. proszę jedynie o sprawdzone linki do programów usuwających.. Sprawa pilna, jak nie wiem, co....
Sciagnij sobie NAV 2003 lub 2002 (tyle ze 2003 dziala on tylko po XP, a z tego co widze masz 98, wiec moze byc NAV 2002), usuwa wieksozsc virusow, ja mam jestem bardzo zadowolony, w dodatku sam aktualizuje baze virusow. Jesli nie masz zainstalowanego zadnego programu antywirusowego, na wp chyba jest skaner online, jesli nie to wejdz na strone mksvir, tam tez powinien byc.
Mam takie pytanko. Mam grę w obrazach płyt (BIN i CUE) i chciałbym coś dodać do tej płyty tzn, dodać key-generator, żeby przy kopiowaniu na CD był on na płycie. Używam Alcochola, ale posiadam również Deamon Toolsa. Jest może jakiś inny program, który to umożliwia?
W zaawansowanych wklasciwosciach mikrofonu masz opcje Microphone+20dB Boost, sprobuj tam zaznaczyc lub odznaczyc. Jak nie pomoze zmien mikrofon, mogl pasc.
Komentarz