Zamieszczone przez Kiub
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Szukam, Sprzedam, Zamienię, Reklama, Pomocy!
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez IRAS_LZamieszczone przez Kiubściągnąłem sobie przez eMula Hooligans & Thubs i jak odpalam film drga mi obraz, wie ktoś co zrobić (może mam stare już kodeki)?bez nerw :P
Komentarz
-
od jakiegoś czasu coś dziwnego dzieje się z moim komputerem. dość często przy wyłączaniu pokazuje się niebieski ekran informujący o jakimś błędzie, przez to muszę resetować i jeszcze raz zamykać. również zdarza się, że w czasie pracy pokazuje się niebieski ekran, np. gdy mam włączonego Winampa i przeglądam forum (nie zawsze tak jest, to sporadyczne przypadki- ale mimo wszystko strasznie wkurwiające), do tego dochodzi pojawiające się okno czy chcę wysłać raport o błędach IE 6.0
wydaje mi się, że to nie jest wina wirusa, bowiem robiłem pełne skanowanie systemu Nortonem 2004 PL (z nową bazą wirusów) i nic nie wykrył. na wszelki wypadek zastosuje jeszcze MKS Skaner Online ale jestem niemal pewien że nie mam wirusa. mam też zainstalowany Ad-aware, więc wszelkiego rodzaju syfy jak spyware odpadają.
kolejny problem to taki, że gdy np. otworzę forum a później chcę przejść na inną stronę to wyskakuje mi naspis, że "Nie można wyświetlić strony". gdy zamkne okno IE i otworze jeszcze raz to już się wyświetla :roll
no więc co może być przyczyną tego wszystkiego? jak na mój gust to wina IE 6.0 wraz z SP1, tyle że co ja mu mogę zrobić?
co mi radzicie? mam WIN 98 SE
może coś na trojany albo cuś...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Luqasjak na mój gust to wina IE 6.0 wraz z SP1, tyle że co ja mu mogę zrobić?co mi radzicie? mam WIN 98 SE
22 (L)ata razem. Kibic w kapciach, z rozwiniętym mięśniem piwnym.
Komentarz
-
Zamieszczone przez M_I_GZamieszczone przez yustaZamieszczone przez szczepanYusta napisz czy to orginal, jaka to gra itd...
CM zawsze zre duzo pamieci i jest cieko trawiony przez kompa. Podgrzewa Ci sie procek na skutek wysilku przy CMie. Radze sprawdzic wiatraczek.
Nie dawno mialem podobna sytuacje, oczyszczenie wiatraczka pomoglo. W razie czego wymiana.
Dzięki wszystkim za pomoc, zaraz go odkurze
Działać działa, bo przy normalnym użytkowaniu nic nie wyje, a jak wychodziłam z gry to też momentalnie przestawało.Only You
Komentarz
-
Zamieszczone przez CipciuśPytanko jest - zna sie ktos na sprzecie Hi-Fi ?
Moglby ktoś doradzić w paru kwestiach technicznych ?
Szukam wzmacniacza ,korektora graficznego i glośników za jakieś rozsądne pieniądze - jezeli ktos moze doradzic cos konkretnego to bylbym wdzieczny
Wzmak - np:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28462609
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28516047
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28820911
Kolumny - gorąco polecam Radmora. Sam mam Radmor LS-30. Niestety, do dostania jedynie używane bo gdańskei zakłądy juz ich nie produkują.
Recenzje na http://www.hifi.pl
Komentarz
-
Zamieszczone przez zajączekZamieszczone przez MarcinosProcek grzał się niesamowicie - czasem temperatura grubo powyżej 70 stopni.
Po oczyszczeniu - niewiele ponad 5 dyszek.
Ale ze mnie wujek dobra rada!!! Haahahahaha!!!!!!!!Jeszcze nie czas, zeby odchodzic. Pozstalo tak wiele rzeczy , ktore mamy zrobic. Aby opuscic ten swiat jestesmy zbyt mlodzi. Jeszcze nie czas.....
Komentarz
-
Zamieszczone przez zajączekZamieszczone przez MarcinosProcek grzał się niesamowicie - czasem temperatura grubo powyżej 70 stopni.
Po oczyszczeniu - niewiele ponad 5 dyszek.
I z poziomu Windows w aplikacji dostarczonej z płytą jeśli taka aplikacja jest.
Norma dla procesora w biegu jałowym to 35 - 40 st.
W stresie (wymagająca gra na przykład) do 55 stopni.
Komentarz
-
Zamieszczone przez BenyZamieszczone przez andrzejzbNorma dla procesora w biegu jałowym to 35 - 40 st.
W stresie (wymagająca gra na przykład) do 55 stopni.
Ja mam nonstop 70-75 stopni i żadnych problemów.
Beny bierz się za czyszczenie radiatora
Tylko się nie zszokuj jak zobaczysz co się tam dzieje. Jak mój się tak grzał to kurz z niego wyglądał jak wełna mineralnaOld Fashion Man Club
Komentarz
Komentarz