Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Czy ktoś z szanownych forumowiczów gra może w Painkillera ????
Chodzi mi dokładnie o planszę Ośniezony most...zabiłem wszystkich i...nie wiem co dalej???
Z góry dzięki za pomoc!
Pierdolę to ! Do niczego się nie zmuszam ,chcę to się wybijam - nie chcę no to się nie ruszam ! Grupa Trzymająca Wagę - Dzieki nam monopolowe nie martwią się o plajtę !!!
Chodzi mi dokładnie o planszę Ośniezony most...zabiłem wszystkich i...nie wiem co dalej???
Z góry dzięki za pomoc!
Ja szukam jakiś dobrych linków skąd można ściągnąć takie gadżety jak dx9 i nowe sterowniki do grafiki (najbardziej mi się przydadzą do Radeonów.)
Z góry dzięki za pomoc!
Ja szukam jakiś dobrych linków skąd można ściągnąć takie gadżety jak dx9 i nowe sterowniki do grafiki (najbardziej mi się przydadzą do Radeonów.)
Czy ktoś może mi powiedzieć jak przy pomocy klawiatury podkrecić rzut wolny w PES 3?
Bo mnie to qrna denerwuje ciut
"Za plecy patrzę non stop, marzę mocno,
żeby móc znów się cofnąć na Łazienkowską,
w środek meczu, nasze twarze mokną,
nieważne, że marznę, daję ponieść się emocjom"
Z góry dzięki za pomoc!
Ziom wejdż na stronę painkiller.pl i tam znajdziesz wszystko co trzeba ew. linki.....a z planszą juz sobie poradziłem....
Pierdolę to ! Do niczego się nie zmuszam ,chcę to się wybijam - nie chcę no to się nie ruszam ! Grupa Trzymająca Wagę - Dzieki nam monopolowe nie martwią się o plajtę !!!
Czy ktoś może mi powiedzieć jak przy pomocy klawiatury podkrecić rzut wolny w PES 3?
Bo mnie to qrna denerwuje ciut
Strzałkami misiu kolorowy, strzałkami jak juz oddasz strzal to przytrzymujesz ktoras z strzałek i sie podkreca - zarowno na Kompie jak i na PS2 tak jest
Komentarz