Zamieszczone przez Grzywa
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Szukam, Sprzedam, Zamienię, Reklama, Pomocy!
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Luk@sWitam, mozecie polecic jakies dobre aparaty cyfrowe ( i najlepiej gdzie najtaniej) tak w cenie 1200-1500
możesz kupic model gorszy czyli p-72 ale to jest już różnica 2 mln pxl...Swoim nazwiskiem firmuj styl godny!
Komentarz
-
Ma ktos link albo na dysku fotke z sektorówką "Cały Poznań Chórem" ??
Chcialem komus pokazac ale z LegiaLive nic mi nie działa i wyswietla sie ze nie mam uprawnien do ogladania i zadna grafika na tej stronie mi sie nie wyswietla
Pomozcie bo to bardzo pilne :dzieki:"... a póki my żyjemy, żyje ona!" (L)
Komentarz
-
Zamieszczone przez CipciuśMa ktos link albo na dysku fotke z sektorówką "Cały Poznań Chórem" ??
Chcialem komus pokazac ale z LegiaLive nic mi nie działa i wyswietla sie ze nie mam uprawnien do ogladania i zadna grafika na tej stronie mi sie nie wyswietla
Pomozcie bo to bardzo pilne :dzieki:GTW
Komentarz
-
Do wynajęcia jest pokój z kuchnią na Górnym Mokotowie na lipiec i sierpień. Zainteresowanych zapraszam na priv. :wakacje:"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!
Komentarz
-
poszukuje biletu z meczu Legia Gks Bełchatów z dnia 24 sierpnia 1996 roku ze wzgledow sentymentalnych. Pamietny mecz nawet Staniek gola strzelil :niedobry: kontakt randywe@wp.pl
Komentarz
-
Zamienie siostre na szalik Legii. Siostra może robić za stracha na wróble ewentualnie radio, posiada silne właściwości denerwujące więc może być dobrym prezentem dla teściowejNIGDY SIĘ NIE PODDAWAJ
Jak długo trwa pamięć o grobach, tak długo trwa siła związku z ojczyzną.
Komentarz
-
poszukuje dzwonka ze stronki www.jamba.de o tytule Rave Hippo
dzwonek ma byc monofoniczny
do kurva nedzy jebac niemcow co wszystko chca dla siebie a polakowi nie dadzaNiedowiarki, czcze umysły pełne są obawy,
że na lewym brzegu Wisły nie ma juz Warszawy.
Że gdzie dawniej stały domy dziś porasta trawa...
choć nie taka jak przed laty ale jest WARSZAWA
Komentarz
Komentarz