Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Pytanie do wybitnych grafików pokroju Maxyma i emde '8 w jakich programach robicie tapety, bannery i avatary i czy da sie to zrobic w corelu8 ??
z góry dzieks :+:
''Ucieczka przed walką jest czymś najgorszym, co może się nam przytrafić.
Jest o wiele gorsza od przegranej,
ponieważ klęska zawsze może stać się dla nas źródłem doświadczenia i nauką,
a ucieczka daje nam tylko jedną możliwość: głosić zwycięstwo naszego wroga.''
Pomocy! Do tych co używają DC++.
Zacząłem pobierać jakiś plik. A teraz jak chcę go kontunuować, to pokazuje się napis: "Rollback inconsistency, existing file does not match the one being downloaded".
Co to oznacza. Co mam zrobić, aby się kontunuowało.
Przy wchodzeniu w kazdy temat wyskakuje mi nastepujacy komunikat o jakims błedzie:
" Wystapil błąd w czasie wykonywania.
Czy chcesz debugowac?
wiersz:xxx
Bład: oczekiwano znaku `)` "
i mam do wyboru tak lub nie , jak klikne "nie" to spokojnie wchodze na temat ale sytuacja sie powtarza przy kazdym wchodzeniu , jak zdecyduje sie na opcje "tak" to wyskakuja mi dziwne rzeczy o ktorych nie mam zielonego pojecia. o co chodzi i jak tego syfu sie pozbyc?
Pomocy!!
Zacząłem pobierać jakiś plik. A teraz jak chcę go kontunuować, to pokazuje się napis: "Rollback inconsistency, existing file does not match the one being downloaded".
ważne jest żeby ściągane pliki miały taki sam rozmiar MB, więc poszukaj innego, o tym samym rozmiarze, a ten co sie zablokował-olej, i jak znajdziesz inny plik, to zapisz go na ten co masz na HDD... jak nie zadziała to nie wiem mi sie udało...
ważne jest żeby ściągane pliki miały taki sam rozmiar MB, więc poszukaj innego, o tym samym rozmiarze, a ten co sie zablokował-olej, i jak znajdziesz inny plik, to zapisz go na ten co masz na HDD... jak nie zadziała to nie wiem mi sie udało...
to jest czesty problem jak sie komp zawiesi wczasie sciagania czy cos takiego, poprostu DC nie rozpoznaje koncowki pliku przez ciebie scaiganego, sciagnij sobie program tnij.exe (jest na kazdym hubie) i zrob nim agresywne obcinanie. na pliku ktory ci sie nie chcce sciagac i bedzie dobrze.
to jest czesty problem jak sie komp zawiesi wczasie sciagania czy cos takiego, poprostu DC nie rozpoznaje koncowki pliku przez ciebie scaiganego, sciagnij sobie program tnij.exe (jest na kazdym hubie) i zrob nim agresywne obcinanie. na pliku ktory ci sie nie chcce sciagac i bedzie dobrze.
Dzięki Luk@s, programik działa
I dzięki Kawa za spolszczenie :+:
[ Dodano: Pią maja 07, 2004 7:56 pm ]
Ja mam jeszcze taki problem! Pewna strona internetowa rozciąga mi się na bok, a jest ona dla mnie o tyle istotna, że muszę ją sobie wydrukować. Jednak poodczas drukowania na kartce się mieści jakieś 75% strony a reszta się ucina. Jak mam zrobić, abym mógł wydriukować ją w całości.
Moja córka i jej Misiek chcą się pozbyć dwóch starterów Tak-Taka z zerowym kontem
po 5 zł sztuka. Chętni proszeni są o zgłoszenia na priv. Decyduje kolejnośc zgłoszeń.
Protekcja wykluczona!!!
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle." Janusz Waluś - czekaMY!
90min znam, ale mnie nie satysfakcjonuje. Pamiętam taką stronkę, chyba niemiecką, z herbami w różnych, również starszych wersjach. Tyle, że jej adresik uleciał z pamięci oddajesie
Komentarz