Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Mam pełną świadomość, że każda dobra ekipa budowlano-wykończeniowa jest zajęta i ma kalendarz zapisany w całości, ale może ktoś by znał kogoś godnego polecenia do małej roboty hydraulicznej w postaci przeciekającej kabiny prysznicowej. Powiat WZ - okolice Borzęcina. Poproszę o PW lub tu
Pomochydrauliczna.com.pl wystawiają paragony ,można płacić karta i co najważniejsze dają gwarancje na swoją robotę.
Mecze,melanże to wspólna jest sprawa,Bracia na zawsze Sosnowiec-Warszawa
Mówiła myśl, szanuj matkę, spełniaj marzenia,
Kochaj życie jak wariat, wal w pysk jeśli trzeba,
Podpal świat dla tej jednej - spal w cholerę,
Słuchaj serca - dni na ziemi nie mamy za wiele.
Do budowy domu jedrodzinnego. Najlepiej z uprawnieniami konstruktora.
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Mówiła myśl, szanuj matkę, spełniaj marzenia,
Kochaj życie jak wariat, wal w pysk jeśli trzeba,
Podpal świat dla tej jednej - spal w cholerę,
Słuchaj serca - dni na ziemi nie mamy za wiele.
Panowie, czy moze mi ktos potwierdzic ze na usludze orange swiatlowod z tv i z tym dekoderem https://www.orange.pl/omnibook/dekoder-samsung-icu-100 i podlaczonym dyskiem - mozna nagrywac dowolny program z dowolnego kanalu?
BTW szarpal sie ktos z orange o dekoder ktory to umozliwia?...
Panowie, czy moze mi ktos potwierdzic ze na usludze orange swiatlowod z tv i z tym dekoderem https://www.orange.pl/omnibook/dekoder-samsung-icu-100 i podlaczonym dyskiem - mozna nagrywac dowolny program z dowolnego kanalu?
BTW szarpal sie ktos z orange o dekoder ktory to umozliwia?...
1. Sprzedam lub wymienię na szale kolekcję vlepek Legii ( ok. 1500 wzorów). Różne rozmiary, dzielnice/fc/grupy/sklepikowe/nieoficjalne itd. Są vlepki które mają po 15 lat, są też vlepki nowsze. Dodatkowo kilkaset vlepek Naszych zgód.
2. Poszukuję szali Legii i zgód, a także vlepek i szali mazowieckich ekip sympatyzujących z Legią
Czy jest na forum ktoś ogarniający perfekcyjnie Excela? Ale naprawdę perfekcyjnie, bo problem jest nietuzinkowy.
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle." Janusz Waluś - czekaMY!
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle." Janusz Waluś - czekaMY!
Do oddania mam dużą paczkę pieluch ( Pampers active baby ) o rozmiarze 3 ( 6-10 kg ). Paczka jest otwarta i znajdują się w niej też pieluszki innych marek ( Lupilo, Dady ) więc jest tam koło 90 sztuk.
Nasz malec szybko przeskoczył w 4-ki.
Odbiór możliwy od czwartku na Jelonkach, priv
Komentarz