Ktoś od ubezpieczeń (OC/AC mnie interesuje) tu zagląda?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Szukam, Sprzedam, Zamienię, Reklama, Pomocy!
Zwiń
X
-
Odsprzedam nową koszulkę Ultras Legia rozmiar XXL. Okazała się zbyt dopasowanaYou'll take my life but I'll take yours too
You'll fire your musket but I'll run you through
So when you're waiting for the next attack
You'd better stand there's no turning back.
Komentarz
-
Poszukuję na cito hydraulika. Robota(chyba) nie jest bardzo skomplikowana, chodzi min o podłączenie prysznica zamiast wanny, wymianę kibelka.
Jeżeli mamy tu kogoś to proszę o priv.Istnieją tylko dwie rzeczy, które można zrobić z czasem:
spędzić go lub wykorzystać.
James Arthur Ray
Komentarz
-
Zamieszczone przez HjubiByłem w podobnej sytuacji i legitymację ogarnąłem w ŻAK'u. Jednak co ważne w tej sytuacji - nie była to legitymacja studencka, tylko szkolna. Ma to znaczenie w przypadku zniżek w transporcie zbiorowym itp.
Przypuszczam że Cosinus również nie jest traktowany przez Ministerstwo Edukacji jako uczelnia, tylko jako szkoła policealna / liceum zaoczne / kursy zawodowe. W takiej sytuacji również nie wydadzą Ci legitymacji studenckiej, tylko szkolną.
Komentarz
-
Zamieszczone przez bloniaq Zobacz postaBrał ktoś może udział, lub po prostu może polecić jakieś szkolenie/kurs, trwający np 5 dni, w temacie marketing internetowy? Priv
jakaś konkretna dziedzina Cię interesuje?
Komentarz
-
Zamieszczone przez bloniaq Zobacz postaOd razu mówię, że nie mnie. Pytam grzecznościowo
Znajomy wspominał o SEM, SEO, adwords.
Witaj ponownie,
proszę odezwij się do mnie w wiadomości prywatnej, prześlę Ci kilka przydatnych blogów oraz pdfów do przestudiowania.
Większości nauczysz się z tego, a szkoda płacić komuś aby przeczytał Ci podręczniki....
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz