Sprzedam dwustronną kurtkę ze sklepu Patoriots,rozmiar M,założona trzy razy.cena 150 PLN.priv.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Szukam, Sprzedam, Zamienię, Reklama, Pomocy!
Zwiń
X
-
Dostałem właśnie zdjęcie z fotoradaru przy Szosie Lubelskiej 18 na krajowej 17. I muszę przyznać, że jestem w szoku bo nigdy tam radaru nie widziałem. Orientujecie się czy faktycznie stoi ?349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Patryniak1916 Zobacz posta
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaDostałem właśnie zdjęcie z fotoradaru przy Szosie Lubelskiej 18 na krajowej 17. I muszę przyznać, że jestem w szoku bo nigdy tam radaru nie widziałem. Orientujecie się czy faktycznie stoi ?
E: nie zwróciłem uwagi na lokalizacjętam to nie wiem, dawno nie jechałem
Ostatnio edytowany przez berserk; [ARG:4 UNDEFINED].#MuremZaBonusem
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaDostałem właśnie zdjęcie z fotoradaru przy Szosie Lubelskiej 18 na krajowej 17.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Wtorek Zobacz postaNie ma w tym miejscu.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaCzyli robią mnie w ***. A?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Wtorek Zobacz postaNa to wygląda. Nie ma w tym miejscu napewno fotoradaru.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
Komentarz
-
Zamieszczone przez berserk Zobacz postaTak, w Puznówce...
E: nie zwróciłem uwagi na lokalizacjętam to nie wiem, dawno nie jechałem
04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Mrugs Zobacz postaA może po prostu wpisali złą lokalizację i mandat jest z OPP? Zdjęcie jest z nad jezdni czy z boku?349meczów*
71 goli*
58 asyst*
Komentarz
-
To dziwne, rozumiem, że nadawcą jest GITD?
Jest jeszcze opcja że dostałeś fotkę z cywilnej radioli jadącej z przeciwka, teraz w niektórych przypadkach nie zatrzymują na miejscu tylko wysyłają zdjęcie, słyszałem że parę takich fur kręci się po mieście i okolicach, najczęściej są to nowe BMW.
Jeśli tak to nie pozostaje nic innego jak anuluj-mandat.pl. Jakbyś chciał mam wzory pism, kolega Casual już korzystał i chyba się udało.
Komentarz
-
Panowie, gdzie można kupić w jakiejś sensownej promocji perfumy damskie. Wiem ze sa sephory douglasy i jakieś tam inne tego typu znane drogerie ale może jest coś co ma org perfumy w lepszych cenach, niekoniecznie za 30 procent ceny)
Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Lubisz pie.dolic? Pie.dol ITI.
Komentarz
Komentarz