Cześć, był tu taki fajny temat w którym opisywaliśmy swoje pierwsze wyjazdy itp - podpowie ktoś jak się zwał, bo nie mogę znaleźć. Dzięki.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Szukam, Sprzedam, Zamienię, Reklama, Pomocy!
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez bkt Zobacz postaCześć, był tu taki fajny temat w którym opisywaliśmy swoje pierwsze wyjazdy itp - podpowie ktoś jak się zwał, bo nie mogę znaleźć. Dzięki.
Komentarz
-
Siostry i bracia!
2 komplety extra garnków od Magdy Gessler oryginalnych mam
http://mghome.com.pl/produkt/zestaw-...tow#ad-image-0
Oddam po 350 plnów
Zapraszam na PW
Komentarz
-
mam do sprzedania dwa bilety na GP Polski na żużlu na 13.05 na górną trybunę na pierwszym łuku - nie mogę iść, zwrócić się nie da, więc jeśli ktoś jest chętny to po 80zł/szt sprzedam (jak kupowałem na początku roku to tyle kosztowały, aktualnie są o 10 droższe)
Komentarz
-
Jeżeli pracuję na podstawie umowy zlecenie to kto odpowiada za brak aktualnych badań lekarskich?
Pani kadrowa, która nie dała mi skierowania czy ja , że tego nie przypilnowałam?Istnieją tylko dwie rzeczy, które można zrobić z czasem:
spędzić go lub wykorzystać.
James Arthur Ray
Komentarz
-
Zamieszczone przez amanda Zobacz postaJeżeli pracuję na podstawie umowy zlecenie to kto odpowiada za brak aktualnych badań lekarskich?
Pani kadrowa, która nie dała mi skierowania czy ja , że tego nie przypilnowałam?
http://kadry.infor.pl/bhp/badania-le...lekarskie.html
Dodatkowo pamiętaj, że nie ma konieczności kierowania wszystkich zleceniobiorców na badania, jedynie kiedy szczególny charakter pracy tego wymaga.Ostatnio edytowany przez Kawa; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Posiadam Levisy 501 ciemne, klasyczne jeansy. Rozmiar z metki: W31 L32. Założone 3 razy, cena w sklepie to 319zł mnie interesuje 100zł.Zegary odmierzają chwile już zużyte
Od razu stare, choć dopiero przeżyte
Teraz niepotrzebne, właśnie przetrawione
Na śmietnik historii zostają wywalone
Komentarz
-
Sprzedam: spodnie Tommy Hilfiger 32/30
Spodnie Lee 32/32
Spodenki Polo Ralph Lauren M
Bokserki rożne rodzaje i rozmiary Lacoste/Michael Kors
Licencjonowana bluza kurtka NBA New York Knicks
https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/HkTd/
Komentarz
-
Zamieszczone przez RalF Zobacz posta
Yhm to nie jest ten temat. Tamten miał xx albo xxx stronOstatnio edytowany przez bkt; [ARG:4 UNDEFINED].
Lubisz pie.dolic? Pie.dol ITI.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kaczor14 Zobacz postaSklep stacjonarny z dużym wyborem kurtek Alpha Industries poszukiwany.
Byłem tam jakieś 4 lata temu i do tej pory w Warszawie na większy wybór nie trafiłem.
Komentarz
-
Czy ktoś z Was orientuje się może w czymś takim jak dieta przed chemioterapią? Czy coś takiego jest w ogóle stosowane? Chodzi mi o wzmocnienie organizmu przed zabiegami. Nie wiem jeszcze jaki to rodzaj chemii miałby być, ale zależy mi na czasie i może po prostu ktoś miał z tym styczność. Ewentualnie może zna jakiegoś dietetyka, który czymś takim się zajmuje. Jeśli ktoś ma taką wiedzę to proszę o kontakt na priv.Słowa są zbędne... tej miłości opisać nic nie jest w stanie... (L)
Komentarz
-
Zamieszczone przez Koko Zobacz postaCzy ktoś z Was orientuje się może w czymś takim jak dieta przed chemioterapią?Ostatnio edytowany przez brawurka; [ARG:4 UNDEFINED].Mózgi są niesamowite. Gdyby tak każdy mógł mieć po jednym.
Komentarz
Komentarz