Zamieszczone przez Adam-oldboy
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Szukam, Sprzedam, Zamienię, Reklama, Pomocy!
Zwiń
X
-
Czy ktoś z szanownych forumowiczów posiada w używaniu nagrywarkę do DVD??? Jeśli tak, to proszę o kontakt na priv, Dziękuję za uwagę :+:"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!
Komentarz
-
Zamieszczone przez jarcyśzainstalowali mi w nowym komputerze Windowsa XP wersja 14-dniowa.
jak to obejść moi mili ?
2. Ściągnąć cracka (który tak naprawdę gówno daje bo przedłuża wszystko na około 30 dni)
3. Kupić piracką wersję, która wogóle nie ma tej blokady.
Komentarz
-
Zamieszczone przez kozerZamieszczone przez jarcyśzainstalowali mi w nowym komputerze Windowsa XP wersja 14-dniowa.
jak to obejść moi mili ?
2. Ściągnąć cracka (który tak naprawdę gówno daje bo przedłuża wszystko na około 30 dni)
3. Kupić piracką wersję, która wogóle nie ma tej blokady.
Komentarz
-
Posiadam koszulke Zagłębia Sosnowiec z awansu do III ligi (prawdopodobnie)
Przód: herb na piersi, sposor Falind, numer 9 na sercu
Tył: sam numer.
kolor zielony, rekawy czerwone, przed rekawami białe kołnierzyk czerwony.
Stan średnio-dobry.
koszulka jest raczej kolekcjonerska (koszulka zdjeta z piłkarza)
Komentarz
-
Zamieszczone przez jarcyśZamieszczone przez Luk@smam problem, czesc filmow na kompie odtwarza mi sie dogory kolami. co z tym zrobic? z gory dzieki za pomoc.
więc nie napiszę .
Komentarz
-
Zamieszczone przez legartZamieszczone przez jarcyśZamieszczone przez Luk@smam problem, czesc filmow na kompie odtwarza mi sie dogory kolami. co z tym zrobic? z gory dzieki za pomoc.
więc nie napiszę .
monitor sie chwial jak byl do gory kolami wiec sciagnelem zestaw kodekow klcodec221rc17f.exe i pomoglo.
ale dzieki za tworcze pomysly :/
Komentarz
-
Zniknął mi z paska na dole ekranu skrót do gg tzn to słoneczko i nie wiem jak je odzyskać bo nie chce wgrywać gg od nowa a szukałam w ustawieniach i nie moge dojść do tego gdzie to....Wiem ze banalne ale ja,komputerowy głąb nie wiem co i jak z tym fantem robić.... :/
Komentarz
Komentarz