Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Czy ktoś zna i może polecić w okolicach centrum Warszawy ciekawe miejsce gdzie podają dobrą kawę? Nie interesują mnie sieciówki typu coffee heaven ani starbucks...
Ma ktoś ogarnąć po taniości komplety piłkarskie Nike/Adidas lub jakiejś innej firmy, byle by jakość była porządna? Lub wie gdzie można na prawdę tanio kupić? Nike/Adidas do 50zł, inne do 30zł
Tradycyjnie zobacz Factory Ursus i Annopol. Teraz w obu są te same sklepy sportowe Nike, Adidas, Umbro plus na Annopolu Martes Hi-Tec. W Decathlonie może też coś wyprzedają bo ostatnio było mnóstwo butów do piłki po taniości.
Mózgi są niesamowite. Gdyby tak każdy mógł mieć po jednym.
Czy ktoś zna i może polecić w okolicach centrum Warszawy ciekawe miejsce gdzie podają dobrą kawę? Nie interesują mnie sieciówki typu coffee heaven ani starbucks...
Same Fusy - Nowomiejska 10 lub Kita Koguta - Krucza 6/14
Tylko się nie śmiać
Poszukuję w miarę taniego i dobrego instruktora, a najlepiej instruktorki tańca, albo jakiejś szkoły tańca, najlepiej centrum. Potrzebuję na cito nauczyć się tańca, tak zwanego dyskotekowego, a w tej materii jestem totalne drewno
Może źle się wyraziłem. Nie chodziło mi o taniec klubowy przy techno, tylko raczej przy disco polo: studniówki, wesela, ect
Akademia trochę za droga, ale nie ukrywam, że instruktorka byłby lepsza, tym bardziej, że chciałbym się nauczyć sam, tzn. z instruktorką.
Tylko się nie śmiać
Poszukuję w miarę taniego i dobrego instruktora, a najlepiej instruktorki tańca, albo jakiejś szkoły tańca, najlepiej centrum. Potrzebuję na cito nauczyć się tańca, tak zwanego dyskotekowego, a w tej materii jestem totalne drewno
Myślę, że pół litra przed zabawą powinno załatwić sprawę, i oczywiście ciągłe wlewanie w siebie tego cholerstwa.
Też tak myślałem Od czasów podstawówki postanowiłem, że nigdy więcej nie będę tańczyć i się kompromitować. Jakiś czas temu znajomi wyciągnęli mnie do klubu, które powinienem omijać szerokim łukiem, gdyby nie %% pewnie bym odmówił, ale uratował mnie wielki ścisk w sali, dzięki czemu jedyne ruchy jakie mogłem wykonywać to pół kroku w przód i pół kroku w tył, a raczej mini-step
Kupował ktoś może koszulkę termoaktywną z surge polonia lub red is bad? Jak one sie prezentują jakościowo. One z tego co zauważyłem chyba nie są tymi typowo przylegającymi do ciała?
Mam koszulkę z Surge, na treningach sprawuje się świetnie, dobrze znosi częste pranie, to fakt one nie przylegają one aż tak bardzo, z tego co wiem to przylegające to te rashguardy one są typowe do sportów walki, jeden model rashguardów jest w red is bad.
Sprzedam vlepy antyrządowe i nie tylko, zapraszam na PW to podam link do aukcji allegro
30szt-6zł pełna dowolność w mieszaniu wzorów, jest też opcja 50szt-10zł oraz aukcje po 25szt 1 wzór 5zł +wysyłka od 2zł
Komentarz