Witam, sprzedam kilka szalików, wlepki oraz bluzę Adidasa http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=3060132
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Szukam, Sprzedam, Zamienię, Reklama, Pomocy!
Zwiń
X
-
Ma ktoś sprawdzoną firmę przewozową do przeprowadzek, albo zna kogoś kto ma jakiegoś dostawczaka i ew. chciałby coś dorobić jednorazowo?"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bugi B. Zobacz postaMa ktoś sprawdzoną firmę przewozową do przeprowadzek, albo zna kogoś kto ma jakiegoś dostawczaka i ew. chciałby coś dorobić jednorazowo?Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tunczaj Zobacz postakupie samsunga galaxyy s3, htc one lub sony xperię Z. nowe z papierkami, lub używane z słowną gwarancją, że po tygodniu nie rzuciłbym nimi o ściane ze złościno i w jakichś w miare sympatycznych cenach, bo nie ma wielkiego ciśnienia
http://forum.legionisci.com/showthre...=1#post1278815
Komentarz
-
Zamieszczone przez Cielo Zobacz postaW końcu do mojej koleżanki na K. się wprowadzasz?:P"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bugi B. Zobacz postaU Niej było nieaktualne, ja też znalazłem w tym czasie już - ogólnie lokalizacja nie dla mnie. Ale dopiero później rozkminiłem, że Twoja znajoma...
No szkoda, bo pytała o Ciebie i dostałeś ładną rekomendację :P
______
Jakich stronek używacie do sprawdzania pogody?Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
Szukam listonoszki Adidasa, Lacoste lub jakieś listonoszki/nerki patriotyczne lub kibicowskie.
Ktoś ma jeszcze na zbyciu szalik Republika Wolnych Trybun?
Orientuje się ktoś czy można w Warszawie gdzieś naprawić buty (zx380)? Rozerwane lekko przy szwach
Będę wdzięczny za każdy odzew"Prawdziwego patriotyzmu trzeba się dopiero uczyć tam, gdzie ludzie z narażeniem bytu i nieraz życia, pracują na swoją niekorzyść materialną, a no dobro przyszłych pokoleń" Zofia Kossak-Szczucka
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tunczaj Zobacz postakupie samsunga galaxyy s3, htc one lub sony xperię Z. nowe z papierkami, lub używane z słowną gwarancją, że po tygodniu nie rzuciłbym nimi o ściane ze złościno i w jakichś w miare sympatycznych cenach, bo nie ma wielkiego ciśnienia
Jedno Miasto
I Jeden Klub
Legia Warszawa
Legia az po Grob
Komentarz
-
Zamieszczone przez Cielo Zobacz postaJakich stronek używacie do sprawdzania pogody?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Fresh(L) Zobacz postaSzukam listonoszki Adidasa, Lacoste lub jakieś listonoszki/nerki patriotyczne lub kibicowskie.
Ktoś ma jeszcze na zbyciu szalik Republika Wolnych Trybun?
Orientuje się ktoś czy można w Warszawie gdzieś naprawić buty (zx380)? Rozerwane lekko przy szwach
Będę wdzięczny za każdy odzew
Może spróbuj po prostu u szewca, ja swoje kiedyś oddałem, (co prawda inny model) 1dzień +10zł a zszył mi elegancko, że hej. Do dzisiaj w nich śmigam i jest ok.
Komentarz
Komentarz