Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Szukam osoby, która nagrywała "działanie " psów pod chińczykiem z dzisiejszego dnia. Działo się to po meczu. Jednej z pokręconych osób chcą przybić napaść na psa co w ogóle nie miało miejsca. Sprawa pilna.
Na sprzedaż parę sztuk koszulek " Ekipa Wyjazdoa
Koszulki na żywo wyglądaja tak: http://i62.tinypic.com/23sy80o.jpg.
Ostatnie sztuki więc cena 30 zł plus przesyłka
Jak ma ktoś pod ręką taką żółtą nakrętkę od Coca-coli/Fanty z kodem na odbiór piłki i nie planuje go wykorzystywać, to mój priv chętnie taki kod przyjmie
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
1 pytanko, mam umowe o prace na okres 3 miesiecy ( napisane umowa o prace na okres probny ). Aktualnie siedze na zwolnieniu L4, ze wzgledu na rozjebana noge po fecie z resztą %%. W umowie nie ma nic o platnosci podczas L4, tylko ze umowa jest w pelni zgodna z prawem cos takiego. Mam platne? chociaz te 80 %?
Sprzedam Kie Carens w kolorze czarnym!
2004 r., 2,0 CRDI, przebieg 119295.
Wyposażenie: skórzana tapicerka, 4x air back, szyby regulowane elektrycznie, klimatyzacja, lusterka zewnętrzne podgrzewane elektrycznie, podłokietnik, radio CD, aluminiowe felgi, komplet felg stalowych z oponami zimowymi, relingi dachowe, kontrola trakcji. W kwietniu zostały wymienione filtry, olej, płyny, klocki hamulcowe+ tarcze. Samochód garażowany w bardzo dobrym stanie.
Cena jaka mnie interesuje to 11 tysięcy. Zainteresowanych zapraszam na priv po zdjęcia.
Istnieją tylko dwie rzeczy, które można zrobić z czasem:
spędzić go lub wykorzystać. James Arthur Ray
Jak ma ktoś pod ręką taką żółtą nakrętkę od Coca-coli/Fanty z kodem na odbiór piłki i nie planuje go wykorzystywać, to mój priv chętnie taki kod przyjmie
m.x.k., invictus - wielkie dzięki (dla m.x.k. nawet kilkunastokrotne dzięki )
Na jedną dozbierałem (inna sprawa, czy będą jeszcze do odbioru), ale że przy okazji zrobiła się nadwyżka, a synów jest dwóch, więc jakby ktoś jeszcze miał zbędne kody, to na privie jeszcze miejsce jest
Chyba, że ktoś jest potrzebujący, to oddam swoją "górkę".
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
m.x.k., invictus - wielkie dzięki (dla m.x.k. nawet kilkunastokrotne dzięki )
Na jedną dozbierałem (inna sprawa, czy będą jeszcze do odbioru), ale że przy okazji zrobiła się nadwyżka, a synów jest dwóch, więc jakby ktoś jeszcze miał zbędne kody, to na privie jeszcze miejsce jest
Chyba, że ktoś jest potrzebujący, to oddam swoją "górkę".
mam ten cały VoucherPdf - tylko na swoje dane - jak możesz Ty odebrać z tego piłkę to Ci go oddam
Dzięki, ale z tego co piszą, to do odbioru potrzebny jest dokument potwierdzający tożsamość.
Ale szkoda żeby Coca-cola to potem pracownikom rozdała. Jak masz ten kwitek, to może odbierz gdzieś piłkę przy okazji i dorzuć potem na jakąś zbiórkę w ramach „1916 uśmiechów” czy coś w tym stylu.
Komentarz