Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
"Mamy w tym kraju jeden punkt, z którego pochodzi wszystko zło: to Warszawa.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostaje ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju."
Może to nie odpowiedni temat ale zapytam może jakiś wędkarz mi pomoże. otóż sprawa jest następująca, posiadam książeczkę gdzie wklejam znaczki z opłatami już od jakiś 10 lat jak nie dłużej i dopiero w tym roku powiedziano mi że ta książeczka nie jest kartą tyle lat żyłem w nieświadomości muszę do tego wyrobić kartę która jest bezpłatna tylko czy można to zrobić gdzieś przez internet lub gdzie pojechać żeby to załatwić?
Może to nie odpowiedni temat ale zapytam może jakiś wędkarz mi pomoże. otóż sprawa jest następująca, posiadam książeczkę gdzie wklejam znaczki z opłatami już od jakiś 10 lat jak nie dłużej i dopiero w tym roku powiedziano mi że ta książeczka nie jest kartą tyle lat żyłem w nieświadomości muszę do tego wyrobić kartę która jest bezpłatna tylko czy można to zrobić gdzieś przez internet lub gdzie pojechać żeby to załatwić?
Kartę wędkarską wyrabiasz na pl. Starynkiewicza 7/9 w urzędzie na rogu
nie ma możliwości załatwić tego jakoś drogą elektroniczną bo godziny pracy raczej nie pozwolą mi tego zrobić w tyg :/
Niestety, ale z tego co się orientuję to nie ma możliwości załatwienia tego przez neta... ale jak pojedziesz to wyrobienie trwa 3 minuty... aaa i nie zapomnij zabrać zdjęcia
Komentarz