Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Ale na pocieszenie Ci Oskar powiem, ze na najbliższym meczu będzie na Legii Bob Budowniczy!
"Mamy w tym kraju jeden punkt, z którego pochodzi wszystko zło: to Warszawa.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostaje ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju."
"Przechodniu powiedz współbraciom,
Że walczyliśmy mężnie i umierali bez trwogi
Ale z troską w sercu o losy Polski,
Losy przyszłych pokoleń – o Wasze losy"
jakim trzeba być mega debilem aby kupić gary z chin i jakiś z dupy toster za 5 kafli w kredycie
Kolego od tostera mam stary aku z fiata 126p opierdole ci go za 7 tysi + zapach choinka gratis
Oskar chłopie, no ja pierdole, o grubszej akcji dawno nie słyszałem
Tak po ludzku to mi Ciebie nawet szkoda, no ale kvrwa jakoś tak nie mogę przestać się śmiać
Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu: - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki! Zapamiętał.
Dobra,zejdźcie już z chłopaka ,każdy w życiu popełnił mniejsze(stracił na jakimś interesie 50 zł) lub większe głupstwo (ożenił się )
Oskar na pewno jakoś sobie poradzisz,Bau Ci dobrze doradzi .
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Chyba się kolego nie zrozumieliśmy. Pytałem o mecz, który, jak mi wiadomo jest w sobotę. Nie pytałem o Święto piłkarskie, które, jak wszyscy wiemy, trwa od godzin porannych w niedziele w Warszawie
A jak tak to tak W Multipubie na Bankowym często lecą mecze i dużo osób poleca też Warkę na Wilczej.
Pilnie potrzebuje jakiegoś kontaktu do Radka Rzeźnikiewicza (redaktora/właściciela kartofliska.pl). Bardziej chodzi mi o jakąś formę kontaktu prywatnego, może ktoś zna, albo coś. Jest delikatna sprawa. Być może Radek będzie mógł mi pomóc, w toczącym się przeciwko mnie postępowaniu. Z góry dzięki!
W którymś z numerów Drogi Legionisty (jakiś rok temu) był też z nim wywiad (zakładam, że to ta sama osoba), więc może lukasz_l ma na niego jakiś namiar
E:
Na początku lipca 2013 ukazał się 14 numer zina „Droga Legionisty”. W nim jak zwykle wiele nowych, zróżnicowanych materiałów!
(...)
O swoich podróżach meczowych opowie Wam twórca strony kartofliska.pl.
Ostatnio edytowany przez księciuniu; [ARG:4 UNDEFINED].
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Komentarz