Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
3 razy odświeżałem stronę bo nie wierzyłem w to co czytam
Oskar kawał idealnie pasujący do Ciebie i szacownej małżonki
Mąż zabrał żonę na pierwszą w jej życiu partię golfa. Pierwsze uderzenie
żony i piłka rozbija okno domku stojącego obok pola. Mąż trochę się
zdenerwował:
- Mówiłem, żebyś uważała, a teraz trzeba będzie tam iść, przepraszać i może nawet zapłacić.
Idą do domku i pukają do drzwi. Miły głos mężczyzny zaprasza do środka.
Wchodzą. Rozbite szkło, zniszczona stara waza i siedzący na kanapie facet.
- Czy to wy zbiliście szybę?
- Przepraszamy bardzo.
- Właściwie to nie ma za co. Jestem dżinem, który był uwięziony w tej wazie kilkaset lat. Teraz powinienem spełnić trzy życzenia. Nie obrazicie się, jak spełnię wam po jednym, sam zostawiając sobie jedno na koniec?
- Nie, tak jest świetnie - mówi mąż. - Chciałbym dostawać milion dolarów co roku.
- Nie ma problemu. Do tego gwarantuję, że będziesz bardzo długo żył. A ty, młoda kobieto?
- Chciałabym mieć ogromny dom w każdym państwie. Z najlepszą służbą na świecie.
- Mówisz, masz - odpowiada dżin - Do tego obiecuję ci, że do żadnego z nich nikt się nigdy nie włamie.
- A jakie jest twoje życzenie, dżinie? - pyta małżeństwo.
- Ponieważ tak długo byłem uwięziony, nie marzę o niczym innym, jak o seksie z tobą - zwraca się do kobiety.
- I co ty na to, kochanie? - pyta mąż.
- Mamy tyle kasy i domy... Ja się zgadzam.
Żona kolesia idzie z dżinem na pięterko... Całe popołudnie kochają się. Dżin jest wręcz nienasycony. Po czterech godzinach nieustannego seksu dżin złazi z kobiety, patrzy jej prosto w oczy i pyta: - W jakim wieku jesteście?
- Oboje mamy po 35 lat.
- Pieprzysz... 35 lat i wierzycie w dżina?!
Ale zestaw garnków Hausburga za 2400 K Euro dostaliśmy za darmo.
Siedzi baca na przyzbie, a obok bawi się malutki owczarek podhalański.
- Baco, sprzedacie mi tego pieska? - pyta przechodzący obok turysta.
- Czemu nii...
- Ile za niego chcecie?
- Sto tysięcy złotych.
- Cooo? Chyba kpicie!
Po kilku godzinach turysta znów przechodzi obok chałupy bacy i widząc, że nie ma psa, pyta:
- I co, baco? Sprzedaliście go za sto tysięcy złotych?
- Sprzedać, nie sprzedałem. Ale wymieniłem na dwa koty po pięćdziesiąt tysięcy!
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
A z innej beczki, to dzięki wszystkim za pomysły wakacyjne - w temacie i na priv.
Jak tylko będę miał chwilę, to się wszystkiemu dokładniej przyjrzę i będę dopytywał poszczególnych polecających.
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Witam, mam takie pytanie odnośnie urządzenia o nazwie: "ThermoCooker". Był u mnie facet na prezentacji i prezentował to urządzenie i garnki..nagadał się, testowaliśmy urządzenie(jedzenie wychodzi z tego naprawdę dobre)..No i zdecydowaliśmy się na zakup Thermo Cookera za 4,5 tysiąca, a garnki dostaliśmy w prezencie...ta firma swoją siedzibę ma w Sosnowcu, firma "Lemur"
I czytałem na forach, że niektórzy nie są zadowoleni z tej firmy i ogólnie z urządzenia, POSIADA KTOŚ Z WAS takie owo urządzenie?? I mógłby podzielić się opinią
chciałbym widzieć miny tych domokrążców po tym jak cię w chvj załadowali melanż pewnie do teraz ciągną kręcąc bekę z ciebie po tym jak ci te gówno ożenili
nie ma co się dziwić staruszkom, że dają się ***** na wnuczka...
Komentarz