Zamieszczone przez Żoliborek
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Szukam, Sprzedam, Zamienię, Reklama, Pomocy!
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ZajaccZamieszczone przez ŻoliborekZamieszczone przez ZajaccPOMOCY!!!
mam windows XP, wszedlem na swojego uzytkownika i nagle pustowszystko zniknelo... z innymi uzytkownikami jest wszystko w porzadku, resetowalem i nic... dalej pusto... jest szansa ze to odzyskam? :/ jak tak to w jaki sposob?
:fu:"Za plecy patrzę non stop, marzę mocno,
żeby móc znów się cofnąć na Łazienkowską,
w środek meczu, nasze twarze mokną,
nieważne, że marznę, daję ponieść się emocjom"
Komentarz
-
dobra, tera ja mam problem, musze potrenowac z ASP wiec chcialem sobie w domciu na XPeku zrobic sobie wirtualny serwer ASP i dupa
wszsutko robie jak trzeba, mam zainstalowane IIS i w Narzedziach Systemowych wiem ze powinno mi sie pojawic Personal Web Manager czy cus takiego, ale nic nie ma ?
kto mi pomoze?
Komentarz
-
Byłby ktos chętny na simensa s55 z aparatem, kablem do kompa i płytka z programami za ok 700 zeta?
Komentarz
-
Nie mogę otworzyć słoika z ogórkami własnej roboty.
Komentarz
-
Zamieszczone przez RaffiWie ktoś gdzie w W-wie naprawiają adaptery albo gdzie można kupić igłę???
HILFE! Mam 5 nowych płyt i nie mogę odsłuchać
jak nie znajdziesz to zapytajto zapalency, moze Ci jeszce nazwiska najlepszych fachowcow podadza
NIEDZIELNE DZIECKO
Komentarz
-
Do sprzedania SonyEricsson t300 z aparatem cyfrowym mca20. Telefon sprawny w 100%, aparat był wogóle nieużywany. Posiada gwarancje do maja 2004. Cena wywoławcz to 350 zł, możliwość zejscia w dół, ale bez przesady '8 . Ma simlocka, działa w sieci Idea.
Kolejny telefon - Motorola timeport 250 za 100 zł. Telefon sprawny, bateria trzyma 2-3 dni, zajebisty niebieski wyświetlacz :> . No ale ten jest na Ere :fu: .
Oba telefony posiadają ładowarki.Boże spraw aby mi się tak chciało, jak mi się nie chce!
Komentarz
-
No i qurwa wygrałem konkurs!To co sie pytałem ze dwie strony temu o skokach to było pytanie z konkursu na skocznia.pl i oczywiście wygrałem gre którą kupiłem sobie dwa tygodnie wcześniej :fu: :fu:
Ktoś chciąłby odkupic skoki narciarskie 2004 za 10 zł? W kiosku już ich nie ma a były po 20 :>
Pzdr Brevery"Stoje z nim oko w oko
I lache na niego kłade
Bo on dobrze wie
Co znaczy nasze CHWDP..."
Komentarz
-
Zamieszczone przez wojtencjomam prosbę, niech ktoś mi napisze i pomoże. Mam cyfrę i chciałbym sobie ją rozprowadzić do innego pokoju, jak mam to zrobić. Co muszę kupić?
DziękiZamieszczone przez HOOLSHWDPJa bym poszukał na allegro, tam znajdziesz wszystko co bedzie potrzebne do przeprowadzenia kabli."Obelgi - to argument tych, którzy nie mają argumentów."
Komentarz
-
Zamieszczone przez breveryNo i qurwa wygrałem konkurs!To co sie pytałem ze dwie strony temu o skokach to było pytanie z konkursu na skocznia.pl i oczywiście wygrałem gre którą kupiłem sobie dwa tygodnie wcześniej :fu: :fu:
Ktoś chciąłby odkupic skoki narciarskie 2004 za 10 zł? W kiosku już ich nie ma a były po 20 :>
Pzdr BreveryOnly You
Komentarz
Komentarz