Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Wydaje mi się że tamat był poruszany ale,
Kumpel dostał mandat z ztm we wrześniu, dzisiaj przyszło wezwanie do zapłaty. I teraz pytanie jak sobie załatwi jakiś bilet kartonikowy z tamtego okresu (dzień,godzina odpowiada) to da się coś tym robić ?
/// dzięki za odpowiedź
Ostatnio edytowany przez djlullegionista; [ARG:4 UNDEFINED].
Małymi krokami zbliżam się do terminu ustalania ślubu więc zaczynam rozglądać się za fotografem i jakims fajnym miejsce w Warszawie na obiad dla max 50 osób. Możecie coś i kogoś polecić. MOżecie pisać na priv.
Kumpel dostał mandat z ztm we wrześniu, dzisiaj przyszło wezwanie do zapłaty. I teraz pytanie jak sobie załatwi jakiś bilet kartonikowy z tamtego okresu (dzień,godzina odpowiada) to da się coś tym robić ?
z tego co się orientuję ma na to chyba 3 dni od momentu wystawienia mandatu .. zatem jest już za późno na takie numery
"Jesteśmy z tamtej strony Wisły, z naprzeciwka. Mamy swój fason i swój własny szyk..."
7 dni jest na odwołanie się do kary ale raczej oni nie dają się już walić na numery z biletem kartonowym
Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu: - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki! Zapamiętał.
Gdzie zrobię przezroczyste vlepki? W sensie takie na znicze, jak na PW rozdawało OFMC.
"Później mówiono, że człowiek ten nadszedł od północy; od Bramy Powroźniczej. Szedł pieszo, a objuczonego konia prowadził za uzdę. Było późne popołudnie i kramy powroźników i rymarzy były już zamknięte, a uliczka pusta"
Jak korzystniej wymienić walutę? Przed wyjazdem do Pragi w Polsce(ew. jaki kantor w W-wie polecicie?), czy w samej Pradze na miejscu znaleźć jakiś kantor?
Ostatnio edytowany przez Bugi B.; [ARG:4 UNDEFINED].
"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Potrzebuje opini nt pralek. Wiem że kiedyś tu było to poruszane ale nie chce mi się przekopywać tematu.
Potrzebuje coś w miare taniego ale zarazem żeby pare lat to pochodziło. Nie mam zamiaru wydawać na pralke wiecej niż 1100zł. Co polecicie z tych tanszych firm ? Generalnie mieszkam sam więc dużego wsadu mieć nie musi. I ewentualnie jakiego typu sklepy w tej dziedzinie maja najlepsze oferty ? Saturn , Aga itd ?
Komentarz