Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Dziś się o tym dowiedziałam, kod na nielimitowane rozmowy do kogoś z Orange na cały rok. Sms o treści (numer telefonu tej osoby) na numer 100
Sms zwrotny" Możesz już rozmawiać za darmo z numerem xxx xxx xxx. Rozmowy są darmowe,jeśli posiadasz aktywne konto na połączenia wychodzące. Pozdrawiamy, orange."
jest lepszy patent żeby za 5zł dzwonić cały rok na jeden numer. najpierw START pod 8002, potem doładowanie min 5zł (kod wysłany sms pod 80400) kumulacja ważności srodków zmiana taryfy na orange one (przy innej nie mogłem włączyc tej usługi żądany numer sms na nr 100 no i ostatni krok ustawiamy taryfe jaką chcemy, dzis to wypróbowałem i działa. Konto po aktywacji darmowego numeru nadal ważne ponad rok.
taki jeszcze bajer może jeszcze działa spróbować można
oraz kupię tą koszulkę lub bluzę z tym motywem.najlepiej jakby była wersja narodowa http://allegro.pl/show_item.php?item...750#tabsAnchor
w b.dobrym stanie,najlepiej rozmiar L,ewentualnie XL
co do ceny na pewno się dogadamy !!
priv
Ostatnio edytowany przez Kubańczyk; [ARG:4 UNDEFINED].
"Przechodniu powiedz współbraciom,
Że walczyliśmy mężnie i umierali bez trwogi
Ale z troską w sercu o losy Polski,
Losy przyszłych pokoleń – o Wasze losy"
Zanim wystawię na allegro, najpierw napiszę tutaj.
Sprzedam 2 gry na PS3:
God of war 3 - 50zł
Uncharted 2 - 40zł
Używane, ale od nówek różnią się tylko tym, że pierwsza była w napędzie łącznie przez 12h, a druga 14h
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
koszulki "Jestem dumny z bycia Polakiem"
Witam
Mamy do zaoferowania koszulki "Jestem dumny z bycia Polakiem". Do niedzieli trwa przedsprzedaż.
Koszt 39+przesyłka.
210 gramatura
sitodruk
więcej informacji: www.bit.ly/JestemPolakiem
Kontakt: ultraresort@gmail.com
Mam do odsprzedania kilka płytek VCD z genialnej, animowanej serii "Było sobie życie". Posiadaczy kilku złotych, z przeznaczeniem na edukację swoich pociech zapraszam na priv.
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle." Janusz Waluś - czekaMY!
Musisz się zgłosić do punktu Sanepidu, na przykład na Żelaznej jest, bierzesz od nich próbki, napełniasz 3 dni pod rząd i 4 dnia musisz je zawieźć, potem czekasz na wyniki, a na koniec zgłaszasz się do lekarza Medycyny Pracy.
Oczywiście nie za darmo, ale nie pamiętam ile dokładnie to kosztowało, chyba w granicach 150 zł, chyba, że jesteś uczniem szkoły gastronomicznej to wtedy badanie masz za darmo, ale tak czy siak musisz zapłacić za lekarza
Musisz się zgłosić do punktu Sanepidu, na przykład na Żelaznej jest, bierzesz od nich próbki, napełniasz 3 dni pod rząd i 4 dnia musisz je zawieźć, potem czekasz na wyniki, a na koniec zgłaszasz się do lekarza Medycyny Pracy.
Oczywiście nie za darmo, ale nie pamiętam ile dokładnie to kosztowało, chyba w granicach 150 zł, chyba, że jesteś uczniem szkoły gastronomicznej to wtedy badanie masz za darmo, ale tak czy siak musisz zapłacić za lekarza
to już wiem po ch..uj te gówna psie zbierałeś na łące
e: pzk jutro się zapytam i pw
Ostatnio edytowany przez Człenio; [ARG:4 UNDEFINED].
..."Ale wiedz o tym, że z naszej mogiły
Nowa się Polska - zwycięska - narodzi
I po tej ziemi ty nie będziesz chodzić,
Czerwony władco rozbestwionej siły."
myśle ze nie chodziło o taką poradę popytam i dam odp soon
Komentarz