Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Sprzedam taką bluzę Freda Perry. Lekko używana, ale stan idealny. Bez zabrudzeń, oryginalna z metkami. Rozmiar M. Cena 50zł. Na priv mogę podać rozmiary w cm.
Gdzie mogę wymienić gry na PS2? + na jakiej zasadzie to działa?(np. czy równowartość gier musi być podobna czy co?)
Np. tu http://www.gamesworld.com.pl/ Mają sklepy w Arkadii, ZT i Wileniaku.
Nie wiem dokładnie jak to działa (czym kierują się przy wycenie, itd.), ale jest opcja, że przynosisz grę, dopłacasz i wymieniasz na jakąś nowszą.
Dziękuje WSZYSTKIM, którzy wzięli udział w aukcjach po raz kolejny zebraliśmy ponad 400zł . Czas na windykacje należności ;] aby jak najszybciej przekazać pieniądze dla podopiecznych 1916 Uśmiechów.
Gdzie mogę wymienić gry na PS2? + na jakiej zasadzie to działa?(np. czy równowartość gier musi być podobna czy co?)
szczerze wymiana gier w takich punktach jest nieopłacalna.... dadzą Ci śmieszne pieniądze, lepiej wrzuć ogłoszenie na tablica.pl lub tutaj i lepiej na tym wyjdziesz
Np. tu http://www.gamesworld.com.pl/ Mają sklepy w Arkadii, ZT i Wileniaku.
Nie wiem dokładnie jak to działa (czym kierują się przy wycenie, itd.), ale jest opcja, że przynosisz grę, dopłacasz i wymieniasz na jakąś nowszą.
sklep o którym piszesz jest b. drogi. Gra którą ostatnio kupiłem na allegro za 189 PLN u nich kosztuje 249 albo 259
więc 60 PLN przebitki na sztuce to dość dużo biorąc pod uwagę, że ten od którego ja kupiłem też zarobił.
Jeśli kupuje gry stacjonarnie w Warszawie to w Magic-Play 'u na Górczewskiej (jeśli nie nie myle 11). Nie jestem pewien czy mają wymianę, ale nie zaszkodzi zadzwonić.
Nic odkrywczego. Nie od dziś wiadomo, że przez internet można kupić dużo taniej i nie dotyczy to tylko takiego sklepu. Kilku znajomych korzystało z wymiany w tym sklepie i nie narzekali.
Komentarz