Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Sprzedam bluzę ofensywy - http://ofensywa.com/?p=productsMore&...ka-ciemnoszara - ten model. Bluza ubrana dosłownie 2 razy okazała się za mała po praniu, chociaż bardziej prawdopodobne, że po prostu się spasłem. Cena i odbiór do uzgodnienia na priv.
Ktoś z Warszawiaków podpowie mi jak najłatwiej i najszybciej dojadę z Zachodniego do Modlina (lotnisko)? chodzi oczywiście o komunikację miejską. Patrzyłem na jakdojade.pl, ale coś ujowo mi pokazuje.Może być pw, żeby nie zaśmiecać.
"Jestem KIBOLEM- nie ważne co o mnie powiedzą, jestem człowiekiem z pasją."
Ktoś z Warszawiaków podpowie mi jak najłatwiej i najszybciej dojadę z Zachodniego do Modlina (lotnisko)? chodzi oczywiście o komunikację miejską. Patrzyłem na jakdojade.pl, ale coś ujowo mi pokazuje.Może być pw, żeby nie zaśmiecać.
prosiłbym o podbicie kogoś zorientowanego na PW w cenach i asortymencie pirotechniki w skLepie Patriots
co nieco na zdjęciach widać ale wolałbym wiedzieć czy jest tam wszystko co mnie interesuje i kupić wszystko w jednym miejscu...
dziękuje
"Przechodniu powiedz współbraciom,
Że walczyliśmy mężnie i umierali bez trwogi
Ale z troską w sercu o losy Polski,
Losy przyszłych pokoleń – o Wasze losy"
Poszukuję body albo spioszków Legijnych dla dziecka. Może wiecie, gdzie takie dostane (widziałem w ABJ, ale wolałbym jakiś inny wzór), ewentualnie czy ktoś, by mógł podrzucić jakąś grafike, żeby samemu gdzieś zrobić nadruk, niedługo córa mi sie rodzi i chciałbym aby była odpowiednio ubierana
Komentarz