Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Hehehe ,wy sie Lucky'ego nie bójcie A ja szukam postaci na vlepy dla naszego "klubiku" Gubińskiego (jeszcze dzikszy zachod niz WW ) Aha - Luqas masz wiecej rysunkow tego typa ? bardzo by mi sie przydaly
Hehehe ,wy sie Lucky'ego nie bójcie A ja szukam postaci na vlepy dla naszego "klubiku" Gubińskiego (jeszcze dzikszy zachod niz WW ) Aha - Luqas masz wiecej rysunkow tego typa ? bardzo by mi sie przydaly
UWAGA!!! UWAGA!!!
Zamierzam zamówić w Merlinie "Piracką płytę" Kukiza i Piersi.
Koszt -17.50 zł. Ponieważ dochodzą koszta wysyłki, przy 6 chętnych osobach koszt płyty wzrasta do 18 zł ( mam zniżkę na przesyłkę powyżej 80 zł ). Chętnych proszę o zgłaszanie się na priv. Realizacja nastąpi przy zgłoszeniu się co najmniej 6 osób.
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle." Janusz Waluś - czekaMY!
Mozektos z szanownych forumowiczów mapod reka (albo klawiaturą) jakas prace zwiazana z procesami planowania badź podejmowaniem decyzji w przedsiebiorstwach?
"To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć!"
Komentarz