Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
czy ktoś zna jakieś środki nasenne, które są dostępne bez recepty?? bardzo potrzebuję
Zbyt wiele poświęciliśmy dla Legii, by ktokolwiek mógł nas złamać.
Ciągle wierzę w raj.
Ale teraz przynajmniej wiem, że to nie jest jakieś miejsce, którego możesz poszukać.
Ponieważ to nie jest to gdzie pojedziesz,
ale to, jak się czujesz na chwilę w swoim życiu, kiedy jesteś częścią czegoś.
A jeśli znajdziesz tę chwilę...
będzie ona trwała wiecznie.
Zbyt wiele poświęciliśmy dla Legii, by ktokolwiek mógł nas złamać.
Ciągle wierzę w raj.
Ale teraz przynajmniej wiem, że to nie jest jakieś miejsce, którego możesz poszukać.
Ponieważ to nie jest to gdzie pojedziesz,
ale to, jak się czujesz na chwilę w swoim życiu, kiedy jesteś częścią czegoś.
A jeśli znajdziesz tę chwilę...
będzie ona trwała wiecznie.
Zakupilem kabel COM do Siemensa MC 60. I mam problem. Jak przesyłac za jego pomocą rzeczy bo nie moge dojść . Moze jest potrzebny jakiś programy ? jak tak do dajcie (nic do kabla nie miałem dołaczone)
POMÓŻCIE !!
Kolejne moje błaganie o pomoc . Problem podobny to cytatu , różnica jest taka, że mam kabel do Nokii
Mam pytanko - wie ktoś moze jak się nazywa ten wąsaty typ (kowboj) z bajek Warner Bros i czy jakaś ekipa ultras nie 'uzywa' go jako swojego hmmm no nie wiem symbolu ? (myszka miki w Falubazie czy u nas Marvin)
Mam pytanko - wie ktoś moze jak się nazywa ten wąsaty typ (kowboj) z bajek Warner Bros i czy jakaś ekipa ultras nie 'uzywa' go jako swojego hmmm no nie wiem symbolu ? (myszka miki w Falubazie czy u nas Marvin)
Komentarz