Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
byłbym wdzięczny gdyby ktoś uraczył mnie linkiem z ksiązką Marka Hłasko "Baza Sokołowska", bo przypomniało mi sie ze musze na jutro przeczytaj a teraz juz za pozno do biblioteki ..help mee
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle." Janusz Waluś - czekaMY!
Ściągnałem najnowsze stery do GeForce'a pod XP. Wszystko pieknie się instaluje. Instaluje Fife 2005: w menu poobcinane roku w samym meczu polowy boiska nie widać. Instaluje NFSU2: wszystko cacy, wchodzę do kariery - a tu samochody białe: nie widać ich modeli.
Co mam z tym zrobić, bo to ewidentnie wina sterowników.
potrzebuje pomocy z wyborem monitora LCD 15 i 17 calowego.
na co i jaki ma wplyw jasnosc i kontrast, i czas reakcji plamki?
co polecacie? i ile to kosztuje, byle nie te najdrozsze
Mam pewien problem. Chcę umieścić obrazek w podpisie, ale nie mogę. Wpisuję normalnie adres tego obrazka, uaktualniam profil, ale pokazuje mi że występuje jakis błąd ogólny i dupa. Myślałem że ja coś źle robię, ale tak samo zrobiłem z avatarem i się zmienił więc o co chodzi?
Mam pewien problem. Chcę umieścić obrazek w podpisie, ale nie mogę. Wpisuję normalnie adres tego obrazka, uaktualniam profil, ale pokazuje mi że występuje jakis błąd ogólny i dupa. Myślałem że ja coś źle robię, ale tak samo zrobiłem z avatarem i się zmienił więc o co chodzi?
W profilu ta opcja jest chyba wyłączona. Spróbuj przez wpisanie pomiedzy [img] adresu obrazka.
Maybe life is like a ride on a freeway
Dodging bullets while you're trying to find your way
Everyone's around, but no one does a damn thing
It brings me down, but I won't let them
Help....Byl ktos kiedys w Cortina D'Ampezzo na nartach?
Bo sobie wymyslilam do projektu i nie moge nigdzie wynależć jakie tam atrakcje poza zjazdami nma nartach itp sa...
W profilu ta opcja jest chyba wyłączona. Spróbuj przez wpisanie pomiedzy [img] adresu obrazka.
Zrobiłem tak jak proponowałeś i jak widać udało sie! Wielkie dzięki!
Bo sobie wymyslilam do projektu i nie moge nigdzie wynależć jakie tam atrakcje poza zjazdami nma nartach itp sa...
a musi być Cortina D'Ampezzo? Jeśli nie wal na priv, mam parę gotowców
a musi być Cortina D'Ampezzo? Jeśli nie wal na priv, mam parę gotowców
Komentarz