Witam czy ma ktoś na sprzedaż kominiarkę JIHAD LEGIA ? Jeśli tak proszę o PW oferuję 30 zł + przesyłka .
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Szukam, Sprzedam, Zamienię, Reklama, Pomocy!
Zwiń
X
-
Garść ogłoszeń duszpasterskich:
1. Zakupię smycz Nienawidzimy Wszystkich, która była na dzisiejszym kiermaszu, zabrakło mi kaski, a smycz kozacka.
2. Poszukuję czapki To my kibole-białej/czarnej obojętnie
3. Jeżeli ktoś posiada koszulkę Centralny Wojskowy Kochany Sportowy to z chęcią odkupię. Zainteresowanych proszę o prywatną wiadomość.
Komentarz
-
Powiedzcie mi... jak i gdzie ustawić miejsce docelowe zapisu dokumentów?
W sensie, że jak coś zapisuję z Worda czy obojętnie skąd- żeby po kliknięciu "Zapisz jako..." pojawiało mi się to co zawsze, czyli Pulpit itd... Bo coś mi się poprzestawiało i wyskakuje mi takie oto gównoi nie wiem jak to pozmieniać, by po lewej ten Pulpit się pojawiał...
Komentarz
-
Przekąski ZakąskiPowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Cielo Zobacz postaPrzekąski Zakąski
Również oddaje głos na ten jakże zacny lokal
E: Tak na marginesie to chyba jest knajpa Geslerowej. Ytong Tylko to nie jest miejsce na randke etc. tam się idzie na 2 kolejki i śledzia na stojąco. Ale kryteria spełnia dużo ludzi i renomowanaOstatnio edytowany przez pepe_jest_ok; [ARG:4 UNDEFINED]._____________________
Komentarz
-
Kolejny odcinek wyprzedaży
Sprzedam telefon Motorola DEFY MB525. W skład zestawu wchodzi:
- telefon z kartą 2GB
- ładowarka + kabel USB
- gwarancja podbita 28.02.2011
- pudełko, papiery
- słuchawki
- ładowarka samochodowa
Stan telefonu: lekkie zarysowania na wyświetlaczu i obudowie – czyli normalne ślady użytkowania. Aktualizowany do ANDROID 2.2
Cena do negocjacji.
Komentarz
-
-
Trochę szali na sprzedaż, będzie tego więcej, więc chętnym polecam zaglądać
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=1688864
Komentarz
Komentarz