Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Nadzszedł moment że nasi sojusznicy z dalekiego zachodu wreszcie (lepiej póżno niż wcale) odgrzebali nagrania (NATOWSCY decyzyjni w samolocie) które mieli cały czas ale narracja się zmieniła więc postanowili ujawnić,co teraz? dalej tak ruskim ufamy? zapraszam wszystkich od brzozy i zwolenników p,Kopacz która razem z rosyjskimi braćmi przekopała pół metra w głąb... Drwią z nas tyle lat a widzę że niektórzy jak pelikany ciepłe kluchy łykają
Patrz jak to wszystko zostało pięknie zrobione,ja coś piszę a Ty od razu z tego ciśniesz nie wiedząc kim jestem,tak to miało wyglądać,zimnego lecha i pieczoną kaczkę też wspierałeś?
Nie obchodzi mnie kim jesteś i nie cisnę tylko pytam czy masz jakiś link do tych nagrań, czy to tylko wzrost poziomu cukru po świętach. Lecha nie pijam, a kaczka jest za tłusta dla mnie.
Stary jestem,nie znam się na kompiutrach... serwis wpolityce,zakładka Smoleńsk,były szef Pentagonu,cała rozmowa nie jest zła ale jak coś to w okolicach 14:50
No to podlinkuj te nagrania zamachowe, ja chetnie poslucham i nawet odszczekam wszystko co mowilem o czlonkach podkomisji. Bo ze byly szef Pentagonu cos mowi, to bardzo fajnie, ostatnio tez nam z Pentagonu zielone swiatlo w sprawie przekazania mysliwcow dawali, tylko sie pozniej im troszke odwidzialo, jak mieli sami przekazac. Takze lykaj dalej jak salatke jarzynowa
A swoja droga, skoro te ruskie takie zdolne, ze tak znakomicie upozorowali zamach na wypadek, to czemu im w tej wojnie tak slabo idzie… wot zagwozdka
Komentarz