Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Choroby i kontuzje - temat pseudomedyczny

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• dkdk
    odpowiedział(a)
    Ja w takich przypadkach wspomagałam się rękawiczką do peelingu w połączeniu z jakimś delikatnym żelem pod prysznic na azs. Po myciu od razu cethapil albo solverx. Czasami działało na trochę dłużej niż kilka godzin

księciuniu: Domokrążcom wstęp wzbroniony!

Zostaw komentarz:

• Knapski
    odpowiedział(a)
    Hej mam pytanie co może być powodem bardzo suchej skóry przy azs? Od tygodnia jakoś mam suchą skórę, normalnie sypie się kawałkami, po posmarowaniu chwila i znów to samo, smaruje medidermem od zawsze, staram się pić dużo wody ale nic nie pomaga, dodam że zazwyczaj nie było tak sucho.

księciuniu: Domokrążcom wstęp wzbroniony!

Zostaw komentarz:

• Benek
    odpowiedział(a)
    Szukam ortopedy do którego pójdę prywatnie aby potem przyspieszyć operacje na NFZ. Ktoś coś ?

Zostaw komentarz:

• mieron
    odpowiedział(a)
    Czy jakiś Legionista prowadzi aptekę i ma na sprzedaż Gencjane? A może ktoś ma i może odsprzedać? Dziecko złapało w przedszkolu ospę i w całym miejsce nie ma ani sztuki Odwdzięczę się!

Zostaw komentarz:

• Plast
    odpowiedział(a)
    dzieki za informacje

Zostaw komentarz:

• MeHow
    odpowiedział(a)
    Wygląda na to, że będę potrzebować artroskopii kolana (przycięcie pękniętej łąkotki). Jest ktoś w stanie polecić kogoś sprawdzonego? Idealnie, jakby dało się ogarnąć na NFZ w dobrym terminie po wstępnej diagnozie prywatnej.

Zostaw komentarz:

• Ma(L)kontent
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Plast
    A doradzicie jak wspomóc pracę wątroby? Niestety ale w ostatnim czasie bardzo się zapuściłem jeśli chodzi o dbanie o nią.
    Tak kielon Ci pomoże(sarkazm), Najlepiej HEPAREGEN(na receptę) albo kup hepatil lub coś podobnego.. Zależy jakie masz wyniki w krwi. Ogólnie jak codziennie walniesz taki bez recepty to powinno być lepiej, jak masz już wysokie wyniki(powyżej 100-AlAT, AspAT) to raczej coś na receptę polecam, ale niestety nie można chlać!

Zdrówka.

Zostaw komentarz:

• Citlivu
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Plast
    A doradzicie jak wspomóc pracę wątroby? Niestety ale w ostatnim czasie bardzo się zapuściłem jeśli chodzi o dbanie o nią.
    Kielon czystej każdego dnia. Nic innego nie działa, cokolwiek innego ktoś poradzi to będzie marketingowe gówno.

Zostaw komentarz:

• Plast
    odpowiedział(a)

Zostaw komentarz:

• księciuniu
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez czerne
    Ciekawi mnie tutaj kwestia prywatnego ubezpieczenia zdrowotnego. Rozmawiałęm ostatnio ze znajomą i ta powiedziała, ze ma takie ubezpieczenie ( z tego co pamietam to wspominała o firmie compensa). Mówiła,ze ma bezpłatnie wizyty u lekarzy, badania lekarskie, usg. W zasadzie wszystko co zechce. Płaci po prostu miesięcznie abonament na opiekę zdrowotną.
    Daj spokój - od rejestracji latem 9 postów - wszystkie z prośbą o polecenie czegoś albo coś polecające.
    Odpuść.

Zostaw komentarz:

• czerne
    odpowiedział(a)
    Ciekawi mnie tutaj kwestia prywatnego ubezpieczenia zdrowotnego. Rozmawiałęm ostatnio ze znajomą i ta powiedziała, ze ma takie ubezpieczenie ( z tego co pamietam to wspominała o firmie compensa). Mówiła,ze ma bezpłatnie wizyty u lekarzy, badania lekarskie, usg. W zasadzie wszystko co zechce. Płaci po prostu miesięcznie abonament na opiekę zdrowotną.

Ile coś takiego moze kosztowac? I czy jest tutaj osoba, która ma takie ubezpieczenie? https://wygodnie.pl/ubezpieczenie-zdrowotne Jak czytam to zalet jest sporo, ale ile coś takiego kosztuje. Może ktoś ma i napisze ile za nie płaci?
    Ostatnio edytowany przez czerne; 163845.

Zostaw komentarz:

• ZwykłyCzłowiek
    odpowiedział(a)
    Poszukuję kontaktu z osobami, które sprowadzały niedostępne w Polsce leki (chodzi dokładnie o onkologiczne) z zagranicy (na pewno Indie, chociaż pewnie nie tylko tam to jest dostępne) lub mają na ten temat pojęcie.
    Chodzi o wiarygodne sklepy, które nie polecą w bambuko oraz możliwie szybko wyślą towar. Przyda się każda informacja na ten temat.

Zostaw komentarz:

• dkdk
    odpowiedział(a)
    Zmaga się ktoś z zapaleniem prostaty? Witam. Caly czas mysle o alternatywie ruchu/sportu jaki do tej pory uprawialem i sprawialy mi przyjemnosc (rower/basen). Na jakim etapie zgk mozna korzystac z basenu? Rozumiem ze przy ostrych objawach odpada ale kiedy i czy ogolnie jest to wskazane? Dzieki za dyskusje.

Zostaw komentarz:

• LOL3K
    odpowiedział(a)
    KEN 93. Z polecenia.

Sam idę po majówce

Zostaw komentarz:

• Benek
    odpowiedział(a)
    Szukam w Warszawie (na NFZ) poradni rehabilitacyjnej (kręgosłup) . Zna ktoś jakąś wartą polecenia ?

Zostaw komentarz:

Pracuję...
X
😀
🥰
🤢
😎
😡
👍
👎