Ja w takich przypadkach wspomagałam się rękawiczką do peelingu w połączeniu z jakimś delikatnym żelem pod prysznic na azs. Po myciu od razu cethapil albo solverx. Czasami działało na trochę dłużej niż kilka godzin
księciuniu: Domokrążcom wstęp wzbroniony!
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Choroby i kontuzje - temat pseudomedyczny
Zwiń
X
-
Hej mam pytanie co może być powodem bardzo suchej skóry przy azs? Od tygodnia jakoś mam suchą skórę, normalnie sypie się kawałkami, po posmarowaniu chwila i znów to samo, smaruje medidermem od zawsze, staram się pić dużo wody ale nic nie pomaga, dodam że zazwyczaj nie było tak sucho.
księciuniu: Domokrążcom wstęp wzbroniony!Zostaw komentarz:
-
Szukam ortopedy do którego pójdę prywatnie aby potem przyspieszyć operacje na NFZ. Ktoś coś ?Zostaw komentarz:
-
Czy jakiś Legionista prowadzi aptekę i ma na sprzedaż Gencjane? A może ktoś ma i może odsprzedać? Dziecko złapało w przedszkolu ospę i w całym miejsce nie ma ani sztukiOdwdzięczę się!
Zostaw komentarz:
-
Wygląda na to, że będę potrzebować artroskopii kolana (przycięcie pękniętej łąkotki). Jest ktoś w stanie polecić kogoś sprawdzonego? Idealnie, jakby dało się ogarnąć na NFZ w dobrym terminie po wstępnej diagnozie prywatnej.Zostaw komentarz:
-
Zdrówka.Zostaw komentarz:
-
-
A doradzicie jak wspomóc pracę wątroby? Niestety ale w ostatnim czasie bardzo się zapuściłem jeśli chodzi o dbanie o nią.Zostaw komentarz:
-
Ciekawi mnie tutaj kwestia prywatnego ubezpieczenia zdrowotnego. Rozmawiałęm ostatnio ze znajomą i ta powiedziała, ze ma takie ubezpieczenie ( z tego co pamietam to wspominała o firmie compensa). Mówiła,ze ma bezpłatnie wizyty u lekarzy, badania lekarskie, usg. W zasadzie wszystko co zechce. Płaci po prostu miesięcznie abonament na opiekę zdrowotną.
Odpuść.Zostaw komentarz:
-
Ciekawi mnie tutaj kwestia prywatnego ubezpieczenia zdrowotnego. Rozmawiałęm ostatnio ze znajomą i ta powiedziała, ze ma takie ubezpieczenie ( z tego co pamietam to wspominała o firmie compensa). Mówiła,ze ma bezpłatnie wizyty u lekarzy, badania lekarskie, usg. W zasadzie wszystko co zechce. Płaci po prostu miesięcznie abonament na opiekę zdrowotną.
Ile coś takiego moze kosztowac? I czy jest tutaj osoba, która ma takie ubezpieczenie? https://wygodnie.pl/ubezpieczenie-zdrowotne Jak czytam to zalet jest sporo, ale ile coś takiego kosztuje. Może ktoś ma i napisze ile za nie płaci?Ostatnio edytowany przez czerne; 163845.Zostaw komentarz:
-
Poszukuję kontaktu z osobami, które sprowadzały niedostępne w Polsce leki (chodzi dokładnie o onkologiczne) z zagranicy (na pewno Indie, chociaż pewnie nie tylko tam to jest dostępne) lub mają na ten temat pojęcie.
Chodzi o wiarygodne sklepy, które nie polecą w bambuko oraz możliwie szybko wyślą towar. Przyda się każda informacja na ten temat.
Zostaw komentarz:
-
Zmaga się ktoś z zapaleniem prostaty? Witam. Caly czas mysle o alternatywie ruchu/sportu jaki do tej pory uprawialem i sprawialy mi przyjemnosc (rower/basen). Na jakim etapie zgk mozna korzystac z basenu? Rozumiem ze przy ostrych objawach odpada ale kiedy i czy ogolnie jest to wskazane? Dzieki za dyskusje.Zostaw komentarz:
-
Szukam w Warszawie (na NFZ) poradni rehabilitacyjnej (kręgosłup) . Zna ktoś jakąś wartą polecenia ?Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: