Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Choroby i kontuzje - temat pseudomedyczny

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Neeryng
    Szukam dobrego specjalisty ortopedy, czas już nie jest taki istotny ( leczę ponad 3 lata to moge poczekać ) byle był to znający się na swoim fachu lekarz. Uraz stawu skokowego , tzw martwica chrzęstno kostna.
    Polecam http://poradniastopy.pl/
    Niektórzy twierdzą, że piłka nożna to sprawa życia lub śmierci. Zapewniam was, że jest to coś znacznie poważniejszego.

Komentarz

• Przerabiał ktoś tzw "łokieć tenisisty" i udało mu się z tego wyleczyć, bo wiecznie serwowane przez lekarza blokady zaczynają mnie denerwować, po około 3 miesiącach ból wraca.
      Joe Jordan - który przed wejściem na boisko wyjmował dwa przednie zęby i chował do szafki - był uosobieniem prawdziwego futbolu. Bo prawdziwy futbol to nie gra dla lalusiów, którzy w przerwie poprawiają fryzurę. Prawdziwy futbol zostawia ślady. - "Spalony"

Komentarz

• Spróbuj fali uderzeniowej, mało przyjemny ale skuteczny zabieg. No i przede wszystkim odciązaj łokieć jak tylko to możliwe, możesz również otejpować łokieć (kinesiotaping)
        (L)

Komentarz

• Mam pytanko które chyba najbardziej pasuje do tego tematu:

CZY KORZYSTAŁ KTOŚ Z WAS Z USŁUG PROFESJONALNEGO DIETETYKA ???

chodzi mi bardziej o dłuższą kurację (z włączeniem supli) niż jednorazowe wizyty.
          " Ojczyzny nie zabiorą Ci nigdy jeśli nosisz ją w swoim sercu "

Komentarz

• Zastanawiam się nad prywatnym ubezpieczeniem zdrowotnym - interna plus podstawowi specjaliści. Możliwie najtaniej
            Ktoś coś jest w stanie polecić?

Komentarz

• Bracia i siostry pytanko. Ktoś leczył się może/zna neurochirurga Pawła Baranowskiego? Przyjmuje w Raszynie i Konstancie. Jak tak to niech podbije na priv. Ewentualnie, jak ktoś zna dobrego neurochirurga to też niech daje znać.
              Mówiła myśl, szanuj matkę, spełniaj marzenia,
              Kochaj życie jak wariat, wal w pysk jeśli trzeba,
              Podpal świat dla tej jednej - spal w cholerę,
              Słuchaj serca - dni na ziemi nie mamy za wiele.

Komentarz

• niestety kontuzje potrafią wykluczyć na całę życie...

Komentarz

• Niedługo mam operację na kolano - przeszczep ACL + prawdopodobnie szycie łąkotki.

Zna ktoś rozsądnego rehabilitanta, który zająłby się mną po operacji? Sprawa dość pilna, także będę wdzięczny za pomoc.

Komentarz

• Rehabilitacja sportowa (medycyna sportowa). Ortopeda Warszawa,operacja kolana Warszawa,fizykoterapia Warszawa i fizjoterapia Warszawa. Centrum medycyny sportowej Warszawa zaprasza.Leczenie cieśni nadgarstka Warszawa,rekonstrukcja więzadła krzyżowego Warszawa,uszkodzenie łąkotki Warszawa.Osteotomia kolana, przeszczep chrząstki Warszawa. Przeszczep łąkotki Warszawa i dyskopatia Warszawa.Cms Warszawa-klinika ortopedii Warszawa to: chirurgia ręki Warszawa i rehabilitacja kolana Warszawa artroskopia Warszawa,uraz kolana warszawa, przeszczep chondrocytów,rekonstrukcja acl pcl.

Zajmował się mną po zerwaniu więzadeł w kostce. Nie widzę tam już na liście laski, która stawiała mnie na nogi po zerwaniu więzadeł w kolanie (Sylwia), ale generalnie bardzo polecam to miejsce.
                    raz!! dwa!! raz, dwa, trzy!! pięć, sześć, siedem, osiem!!
                    ------------------------
                    Sportowy serwis, sportowy portal

Komentarz

• Dzięki. A jak to cenowo wygląda? Można jakiś pakiet na miesiąc wykupić?

E: już znalazłem. pakiet 15 h - 1140,- ; pakiet 30 h - 2280,-
                      Ostatnio edytowany przez gawron; 9428.

Komentarz

• Jeśli chodzi o rehabilitacje w W-wie (nfz i komercja) to Medikar na Sieleckiej jest na dobrym poziomie i fizjoterapeuci naprawdę znają się na rzeczy.

Jeśli chcecie mega ortopedę, szczególnie od nóg itp to Dr Czop. Przyjmuje teraz tylko prywatnie w CMSie i jeśli chodzi o dzieci to też w szpitalu dziecięcym. Jeszcze za czasów jego pracy w Otwocku wyprowadził mnie tak po urodzeniu, że teraz mogę normalnie chodzić i to bez żadnych operacji kiedykolwiek. Wizyta niestety 170zł ;/
                        Mózgi są niesamowite. Gdyby tak każdy mógł mieć po jednym.

Komentarz

• Zamieszczone przez gawron
                          Dzięki. A jak to cenowo wygląda? Można jakiś pakiet na miesiąc wykupić?

E: już znalazłem. pakiet 15 h - 1140,- ; pakiet 30 h - 2280,-
                          Z kolanem byłem tam 15 lat temu (wtedy rehabilitację miałem w pakiecie z operacją), a z kostką - 5. Oni tam dziwnie do tych godzin podchodzą, ale na plus, tzn. płaciłem za godzinę a zabiiegi trwały ok. 2 godzin. Naprawdę ich polecam, bo dwa razy postawili mnie na nogi tak, że nie ma żadnych komplikacji.
                          raz!! dwa!! raz, dwa, trzy!! pięć, sześć, siedem, osiem!!
                          ------------------------
                          Sportowy serwis, sportowy portal

Komentarz

• witam, zna sie ktos na usg? w grudniu doznalem kontuzji kostki/stawu skokowego grajac w pilke, miesiac chodzilem w stabilizatorze takim duzym i twardym, smaruje juz 8 mascia, miesiac nic nie robilem a noga dalej boli, rtg nic nie wykazalo a na usg cos tam wyszlo ( http://i57.tinypic.com/r9ok8g.jpg ), wie ktos moze co mam teraz zrobic, zeby bylo ok, gdzie mam sie udac i ile mnie to bedzie kosztowalo? dodam, ze mam pakiet w lux medzie i mam nadieje, ze nic nie bede musial dodatkowo bulic
                            Ostatnio edytowany przez 2Faces; 61221.

Komentarz

• Zamieszczone przez 2Faces
                              witam, zna sie ktos na usg? w grudniu doznalem kontuzji grajac w pilke, miesiac chodzilem w stabilizatorze takim duzym i twardym, smaruje juz 8 mascia, miesiac nic nie robilem a noga dalej boli, rtg nic nie wykazalo a na usg cos tam wyszlo ( http://i57.tinypic.com/r9ok8g.jpg ), wie ktos moze co mam teraz zrobic, zeby bylo ok, gdzie mam sie udac i ile mnie to bedzie kosztowalo? dodam, ze mam pakiet w lux medzie i mam nadieje, ze nic nie bede musial dodatkowo bulic
                              To moze zapisz sie do ortopedy w LUX Medzie. On Cie pokieruje dalej.
                              Odradzam maści rozgrzewające, bo raczej Ci nie pomogą
                              04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• bylem wlasnie i co, przepisal kolejne gowno do lykania, cos do smarowania, zalecil oklady i tyle a jak bolalo tak boli ale w sumie co mozna jeszcze, nic :/

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎