Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Oświadczenia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Ze słownikiem? uzywajac trudnych słow ?
    nie wiem, nie potrafie, nie umiem, nie znam sie.
    Wśród tych co na kolanach, isc wyprostowanym.

Komentarz

predzej szalik albo rekawiczki
      Wśród tych co na kolanach, isc wyprostowanym.

Komentarz

Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta
        rekawiczki
        tylko skórzane!

Komentarz

Skończcie ***** z tymi personalnymi podjazdami, to nie mięsny.

"To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć!"

Bynajmniej to nie przynajmniej!

Komentarz

Zamieszczone przez Doktor Zobacz posta
            Przez Fusa dwa lachony spierdoliły
            Dlaczego mnie to nie dziwi?
            "Możesz sprzedawać Lewandowskiego, mamy Arruabarrenę" - Mirosław Trzeciak, najbardziej profesjonalny z profesjonalnych

Komentarz

Ulrychów&Koło - u nas zawsze jest wesoło!

Komentarz

ta z wielkim tyłkiem,to wsumie dobrze że poszła,ta druga Twoja znajoma mogła zostać,ale widoczniej wróciły sie do Parku

Komentarz

koniec przygody z marketingiem jak na ten weekend.Ide kimac co oswiadczam.

a i poniedzialek zapowiada sie mega ujowo
                  Mon honneur s'appelle fidélité

joł mordo

Komentarz

Zerwana torebka stawowa,pęknięta jedna z kości sródstopia = gips na 5 tygodni.fuuuuck.

Kiedy mogę to zdjąć?
                    "Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."

Komentarz

• Za 5 tygodni, i na Twoim miejscu nie próbowałbym żadnych samowolnych sztuczek.
                      Ze stawami nie ma żartów

Komentarz

• No właśnie wiem,ale kurde za tydzień muszę na uczelnię wracać...

A na Awf-ie z nogą w gipsie jest lipa...
                        "Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."

Komentarz

• Oświadczam iż od samego rana w fabryce walczę z nowym programem e-mailowy a mianowicie z Lotusem. Co za idiota wymyślił ten program, którego wogóle nie da się ogarnąć, całe życie korzystałm Outlooka i było dobrze a od dzisiaj kierwa zmiana, zastanawia mnie tylko jedna rzecz podczas włączenia program loguje się do jakiejś sieci i czy dzięki temu czujne wie kiedy z kim i gdzie.

Komentarz

• Zamieszczone przez Flip Zobacz posta
                            No właśnie wiem,ale kurde za tydzień muszę na uczelnię wracać...

A na Awf-ie z nogą w gipsie jest lipa...

Ściągniesz,niby i będzie ok.Przestanie boleć, ale po latach wyjdzie.
                            Nie warto.

Komentarz

• Flip, na takiej uczelni powinni chyba najlepiej wiedzieć czym jest taka kontuzja.

Ja przez jednego chujozę konowała, uspokojony, że wszystko niby w porządku i żaden stabilizator mi niepotrzebny, wróciłem go gry w kosza po skręceniu kolana i po 5 minutach zerwałem łękotkę. Lepiej się nie spieszyć.
                              raz!! dwa!! raz, dwa, trzy!! pięć, sześć, siedem, osiem!!
                              ------------------------
                              Sportowy serwis, sportowy portal

Komentarz

• Oświadczam, iż ta szkoła co tą ją porzuciłem umożyła mi 2 raty czesnego w wysokości 1050zł i jest zajebiście.
                                Oby cały tydzień zaczynał się takimi wiadomościami jak poniedziałek...

Komentarz

Pracuję...
                                X