Zamieszczone przez R99
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Oświadczenia
Zwiń
X
-
Oświadczam, że jestem opór szczęśliwy, że w Rembertowie otworzyli Da grassoDrwi sobie z nas pyszny nieprzyjaciel i odważny jest, bo za rzeką stoi. Przeszedł morze, żeby Polskę uciemiężyć, pokażę mu więc, że i Polakom rzeki nie przeszkadzają wypędzić najeźdźcy. Bracia! Dla odważnych droga na drugi brzeg taka sama jest przez most, co przez wodę. Komu Ojczyzna miła, za mną!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaBo Wy sie znacie na tych lachonach
jak panna wygladajaca 10 lat mlodziej niz rzeczywiscie ma przewija tekst
"Kobiety w moim wieku sa najlepsze bo sa swiadome swojego ciala i znaja swoje potrzeby. Gdyby nie przyjezdzal po mnie maz to bysmy inaczej porozmawiali"
To ***** co to oznacza ?wódka jest zła - trzeba ją w morde lać !
Komentarz
-
Zamieszczone przez Ciunek Zobacz postaOświadczam, że jestem opór szczęśliwy, że w Rembertowie otworzyli Da grasso
W którym miejscu ?Wszystko szybko się zmienia ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Wenus Zobacz postato oznacza, że któregoś dnia usłyszysz - dziś nie przyjeżdża po mnie mąż (...)" Brawo Panie Jacku"
Komentarz
-
Zamieszczone przez R99 Zobacz postaArczi miał pomysł na wywalenie wszystkich zarejestrowanych po 2004 roku, którzy nie przeszli mortowej weryfikacji.
dobrze, że zarejestrowałam się w 2003 <lol>NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJ
Jak długo trwa pamięć o grobach, tak długo trwa siła związku z ojczyzną.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Beny Zobacz postaA to nie jest tak, że skoro ona ma męża to to są właśnie te dwie połówki, a każdy na trzeciego jest co najwyżej robakiem?
no offence
Kijek jak ma męża to niech najpierw załatwi z nim sprawę. Jak nie załatwi, to.... aaaa nie będę pisać bo i tak mi gwiazdki wyskoczą...Only You
Komentarz
-
Zamieszczone przez R99 Zobacz postaŚwiat się kończy. W którym miejscu ?"Możesz sprzedawać Lewandowskiego, mamy Arruabarrenę" - Mirosław Trzeciak, najbardziej profesjonalny z profesjonalnych
Komentarz
-
Ale Beny, Yusta mowiac szczerze nie mam zamiaru nic robicMoje pytanie na stronie poprzednej raczej miało wymiar humorystyczny jak wszystkie w tym temacie, przynamniej w moim wydaniu. A maz, zawsze istnieje ryzyko ze maz to kibol, a wtedy szanse iz kibol "naszej strony" rosna takze SLU
Bardziej chodziło o to co pijane 30stki moja gadac za glupoty, zreszta tak jak kobiety w kazdym innym wieku. Taka ciekawosc ot co.
a ze "no offence" to sie domyslam" Brawo Panie Jacku"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaYusta mowiac szczerze nie mam zamiaru nic robic
Komentarz
-
Zamieszczone przez R99 Zobacz postaŚwiat się kończy.
W którym miejscu ?Drwi sobie z nas pyszny nieprzyjaciel i odważny jest, bo za rzeką stoi. Przeszedł morze, żeby Polskę uciemiężyć, pokażę mu więc, że i Polakom rzeki nie przeszkadzają wypędzić najeźdźcy. Bracia! Dla odważnych droga na drugi brzeg taka sama jest przez most, co przez wodę. Komu Ojczyzna miła, za mną!
Komentarz
Komentarz