Na wschód.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Oświadczenia
Zwiń
X
-
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!Komentarz
-
Komentarz
-
"Mamy tez ministra spraw zagranicznych specjalnej troski, ktory pod wzgledem emocjonalnym zachowuje sie jak nastolatek i to taki z zespolem ADHD"Komentarz
-
-
Co do ciuchów abercrombie to nie jestem pewien czy taka przebitka dobra jest. Typ na allegro ma chyba po 60 zł koszulki polo abercrombiego, a ja osobiscie w stanach kupowałem po ok 50-60 zl, co do perfum to są super tylko tam ceny są też konkretne i nie wiem czy sie opłaci ciągnąć, ale za to inne perfumy tak, ponieważ w tych sklepach typu marschall, tj maxx można dostać naprawde bardzo tanio perfumy, buty można tanio kupić czy to "adidasy" czy nawet bardziej eleganckie typu guess, tommy H.., i torebki hehe na tym można zarobić tylko trzeba poszukać po sklepach w usaKomentarz
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Japoński heroizm: Emeryci zgłaszają się do sprzątania Fukushimy
Ponad 200 emerytów zgłosiło się na ochotnika do czyszczenia okolic elektrowni atomowej Fukushima, gdzie doszło do skażenia radioaktywnego. Chcą zastąpić młodych pracowników. Pomysłodawca Oddziału Fachowych Weteranów Yasuteru Yamada wyjaśnia: „Mam 72 lata, więc zostało mi 13-15 lat życia. Nawet, jeśli do mojego organizmu dostaną się cząstki radioaktywne, rak pojawił się za 20-30 lat. My, starsi, nie zdążymy już zachorować. Młodzi zaś muszą żyć, wychowywać dzieci i dbać o ich przyszłość”.
Liczba ochotników stale rośnie. Rząd Japonii wyraził im wdzięczność, ale nie podjęto jeszcze decyzji o skorzystaniu z ich pomocy.
UB, SB, FB - co następne?Komentarz
Komentarz