Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Oświadczenia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Na wschód.
    "Później mówiono, że człowiek ten nadszedł od północy; od Bramy Powroźniczej. Szedł pieszo, a objuczonego konia prowadził za uzdę. Było późne popołudnie i kramy powroźników i rymarzy były już zamknięte, a uliczka pusta"

Komentarz

• na czym jest najwieksza przebitka teraz z USA?

Lubisz pie.dolic? Pie.dol ITI.

Komentarz

• Zamieszczone przez bkt Zobacz posta
        na czym jest najwieksza przebitka teraz z USA?
        Na benzynie.
        "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
        Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
        Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
        Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
        "
        Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

Elektronika
          "Mamy tez ministra spraw zagranicznych specjalnej troski, ktory pod wzgledem emocjonalnym zachowuje sie jak nastolatek i to taki z zespolem ADHD"

Komentarz

• Hehe az takich znajomosci nie mam

Elektronika to chyba malo co bedzie dzialac bo tam inne napiecia co?
            A jak porownywalem lapki na 220v to byla roznica 200zl wiec... zadna

Lubisz pie.dolic? Pie.dol ITI.

Komentarz

Hehe az takich znajomosci nie mam

Elektronika to chyba malo co bedzie dzialac bo tam inne napiecia co?
              A jak porownywalem lapki na 220v to byla roznica 200zl wiec... zadna

Zgadza sie inne napiecie, ale od czego sa przelaczki
              MP 3 i...maszynki do golenia BRAUN Pulsonic itp.
              "Mamy tez ministra spraw zagranicznych specjalnej troski, ktory pod wzgledem emocjonalnym zachowuje sie jak nastolatek i to taki z zespolem ADHD"

Komentarz

Pewnie na botoks i silikon.

Komentarz

Przy obecnym kursie walut przyjrzyj się perfumom i ciuchom Abercrombie&Fitch.
                  "
                  Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Zamieszczone przez Kusociński
                    No to oświadczam, że trzeba podlewać zaokienną zieleninę
                    Oświadczam, że "zielone znaczy nieświeże" - cytując "klasykę"

Komentarz

• Zamieszczone przez Jaco Zobacz posta
                      Przy obecnym kursie walut przyjrzyj się perfumom i ciuchom Abercrombie&Fitch.
                      Co do ciuchów abercrombie to nie jestem pewien czy taka przebitka dobra jest. Typ na allegro ma chyba po 60 zł koszulki polo abercrombiego, a ja osobiscie w stanach kupowałem po ok 50-60 zl, co do perfum to są super tylko tam ceny są też konkretne i nie wiem czy sie opłaci ciągnąć, ale za to inne perfumy tak, ponieważ w tych sklepach typu marschall, tj maxx można dostać naprawde bardzo tanio perfumy, buty można tanio kupić czy to "adidasy" czy nawet bardziej eleganckie typu guess, tommy H.., i torebki hehe na tym można zarobić tylko trzeba poszukać po sklepach w usa

Komentarz

• Zamieszczone przez Luxus Zobacz posta
                        Co do ciuchów abercrombie to nie jestem pewien czy taka przebitka dobra jest. Typ na allegro ma chyba po 60 zł koszulki polo abercrombiego,
                        Takie koszulki A&F w Rzgowie trafisz po 40 zł.
                        "
                        Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Zamieszczone przez Jaco Zobacz posta
                          Takie koszulki A&F w Rzgowie trafisz po 40 zł.
                          Ja to wiem, ty to wiesz ale osoby, które kupują chcą byle taniej, później dopiero myślą jak koszulka nawet za szmatę służyć nie może. Ja po 100 zł chcę sprzedać i to marudzą niektórzy że drogo, a mam 100% oryginały.

Komentarz

• Oświadczam że jutro z samego rana mam rozmowę w sprawie pracy i mam nadzieję że się uda.

Opierdal*** się w domu powiązane z nauką od września to obłęd.

Wariacji można dostać .
                            Ostatnio edytowany przez MałaMi; 28598.

Komentarz

• Zamieszczone przez MałaMi Zobacz posta
                              Oświadczam że jutro z samego rana mam rozmowę w sprawie pracy i mam nadzieję że się uda.

Opierniczanie powiązane z nauką od września to obłęd.
                              Opierniczanie - czy ta rozmowa o prace to PZPN?
                              A tak na poważnie to powodzenia!

Komentarz

• Japoński heroizm: Emeryci zgłaszają się do sprzątania Fukushimy

Ponad 200 emerytów zgłosiło się na ochotnika do czyszczenia okolic elektrowni atomowej Fukushima, gdzie doszło do skażenia radioaktywnego. Chcą zastąpić młodych pracowników. Pomysłodawca Oddziału Fachowych Weteranów Yasuteru Yamada wyjaśnia: „Mam 72 lata, więc zostało mi 13-15 lat życia. Nawet, jeśli do mojego organizmu dostaną się cząstki radioaktywne, rak pojawił się za 20-30 lat. My, starsi, nie zdążymy już zachorować. Młodzi zaś muszą żyć, wychowywać dzieci i dbać o ich przyszłość”.

Liczba ochotników stale rośnie. Rząd Japonii wyraził im wdzięczność, ale nie podjęto jeszcze decyzji o skorzystaniu z ich pomocy.
                                Oświadczam, że mam wielki szacunek do tych ludzi. Te Japońce są na prawdę niesamowite.

UB, SB, FB - co następne?

Komentarz

Pracuję...
                                X