rwij lachona bo sie zestarzeje!
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Oświadczenia
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postamam nadzieje
Wujek Dobra Rada zawsze do pomocy. Czuwaj!Ulrychów&Koło - u nas zawsze jest wesoło!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaBo Wy sie znacie na tych lachonach
jak panna wygladajaca 10 lat mlodziej niz rzeczywiscie ma przewija tekst
To ***** co to oznacza ?
Komentarz
-
To ***** co to oznacza ?
* cytat (mam nadzieję dokładny) z jednego forumowiczajest cynizm w skurwysynach...
Komentarz
-
To ***** co to oznacza ?
Po Twoich wypowiedziach wnioskuję brak doświadczenia, więc posłuchaj co Ci poradzi wujek Maciek. Zakładam, ze lachon ma około trzydziestki. To bardzo znamienny moment życia dla kobiet. Czując uciekającą młodość, pragną poczuć jeszcze odrobinę szaleństwa. Czasami nawet więcej niż odrobinę.Jeżeli uważasz, ze jest zacna, to śmiało ruszaj w objęcia przygody
Niemniej uważaj na siebie młody człowieku! Kobiety takie są często modliszkami, które tylko czyhają na młodych i niedoświadczonych amatorów miłości z dojrzałymi kobietami! Wtedy istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że wyssie z ciebie to co najlepsze i potem porzuci niczym zużyty flak po skonsumowanej kaszance z grilla. Efektem tego będą Twoje młodzieńcze rozterki i nierzadkie w takich przypadkach załamania nerwowe. Być może zaczniesz się narkotyzować i upijać do nieprzytomności wspominając szczęśliwe czasy spędzone w ramionach niedoszłej Pani Kijkowej. Musisz zatem rozważyć, czy Twój młodzieńczy umysł jest przygotowany na ewentualny burzliwy romans z jeszcze bardziej burzliwym zakończeniem. Jeśli tak, to śmiało łam ją w pół i jazda
Aha, i obczaj jeszcze czy ten jej mąż to nie jest przypadkiem jakiś mega agresywny huligan, żebyśmy nie musieli się potem na forum zrzucać na sztuczna szczenę dla Ciebie.OFMC
Komentarz
-
Zamieszczone przez Doktor Zobacz postaJest bogata?
Zamieszczone przez rolnik Zobacz postaTo oznacza, że jak jej jęzorem szuflady nie przetrzebisz to ch...j z Ciebie nie jebaka*
* cytat (mam nadzieję dokładny) z jednego forumowicza
Zamieszczone przez Jastrząb Zobacz postaPo Twoich wypowiedziach wnioskuję brak doświadczenia, więc posłuchaj co Ci poradzi wujek Maciek. Zakładam, ze lachon ma około trzydziestki. To bardzo znamienny moment życia dla kobiet. Czując uciekającą młodość, pragną poczuć jeszcze odrobinę szaleństwa. Czasami nawet więcej niż odrobinę.Jeżeli uważasz, ze jest zacna, to śmiało ruszaj w objęcia przygody
Niemniej uważaj na siebie młody człowieku! Kobiety takie są często modliszkami, które tylko czyhają na młodych i niedoświadczonych amatorów miłości z dojrzałymi kobietami! Wtedy istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że wyssie z ciebie to co najlepsze i potem porzuci niczym zużyty flak po skonsumowanej kaszance z grilla. Efektem tego będą Twoje młodzieńcze rozterki i nierzadkie w takich przypadkach załamania nerwowe. Być może zaczniesz się narkotyzować i upijać do nieprzytomności wspominając szczęśliwe czasy spędzone w ramionach niedoszłej Pani Kijkowej. Musisz zatem rozważyć, czy Twój młodzieńczy umysł jest przygotowany na ewentualny burzliwy romans z jeszcze bardziej burzliwym zakończeniem. Jeśli tak, to śmiało łam ją w pół i jazda
Aha, i obczaj jeszcze czy ten jej mąż to nie jest przypadkiem jakiś mega agresywny huligan, żebyśmy nie musieli się potem na forum zrzucać na sztuczna szczenę dla Ciebie.
Wujek Maciek dobrze prawi warto być przygotowanym na atak modliszki...
Taka rozkminka "terenu" i dobrze przygotowanie to klucz do dobrej "przygody""Ja to całe życie na farcie lece i jeszcze nigdy nie wpadłem... i nie wpadnę.." bo "nie studiowałem informatyki ale to co wiem wystarczy, żeby sobie jakoś radzić w życiu"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Doktor Zobacz postaZakochałem się. Ośw.tylko kurna jest trochę młoda, ale prokurator mi nie grozi
Komentarz
-
Ty to byś się już wstydził używać tego słowa na "k"
Edit: O, jaka koalicja! Ja po prostu zmądrzałem dawno temu i teraz jestem na etapie starannej selekcji. Jednocześnie, raz na jakiś czas, wybranym kandydatkom pozwalam obcować ze mną sam na samOstatnio edytowany przez Jastrząb; 713.OFMC
Komentarz
-
Zamieszczone przez Krzysiek Zobacz postaja również.tylko kurna jest trochę młoda, ale prokurator mi nie grozi
Komentarz
Komentarz